Zakenreizen,
gemakkelijk gemaakt.

Bij KAYAK wilden we een betere manier om uw eigen zakenreizen te plannen en beheren. Wat we tegenkwamen, waren tools met een beperkt aanbod, ouderwetse interfaces, verborgen kosten en toeslagen die onredelijk leken. We wilden gewoon net zoiets als KAYAK, eenvoudig en gratis, dus dat hebben we gebouwd.

Aan de slag gaan is eenvoudig.

Bespaar tijd

We doorzoeken meer dan 2500 reisaanbieders zodat u dat niet hoeft te doen. Vind vluchten en hotel vanaf het hele internet en plan de reis die het beste bij u past.

Bespaar geld

Ontvang zakelijke tarieven voor de beste vluchten en hotels zonder abonnement of extra toeslagen. (Ja, dat betekent 'voor niets').

Bespaar de moeite

Bewaar al uw boekingen op één plek, dien eenvoudig boekingsbevestigingen in, houd uw reisuitgaven bij en bekijk waarnaartoe en wanneer uw team reist.

Wat kan ik doen met KAYAK for Business?

Plannen

Vind de beste reis, binnen het budget
Doorzoek honderden reiswebsites om geweldige deals te vinden en plan reizen op uw manier. Uw reisbeleid (als u dat heeft) is onderdeel van de zoekopdracht en daardoor eenvoudig te volgen, en als u goedkeuring nodig heeft, kost dat maar één klik.

Beheren

Bewaar al uw boekingen op één plek
Maak automatisch reisplannen met uw vluchten, instapkaarten en hotel- en restaurantreserveringen. De KAYAK-app bewaart alles voor u en houd u up-to-date, zodat u zich kunt richten op het zakelijke gedeelte en u niet bezig hoeft te houden met het reisgedeelte.

Declareren

Houd uw uitgaven bij
U kunt uw declaraties eenvoudig organiseren en indienen, reisuitgaven bijhouden en bekijken waar uw team naartoe reist. Als u Expensify gebruikt, worden bij KAYAK for Business betaalbevestigingen automatisch geïmporteerd en onkostendeclaraties voor uw reizen aangemaakt.

Opslaan

Activeer zakelijke tarieven en KAYAK-besparingen
Geniet van alle besparingen van KAYAK, 's werelds toonaangevende reiszoekmachine, en krijg toegang tot aanvullende zakelijke tarieven voor vluchten en hotels. Allemaal gratis.

Er is iets voor iedereen

Zakenreizigers

Meer opties

Selecteer uw vluchten en hotels uit duizenden aanbieders op KAYAK.

Eenvoudig plannen

Maak reisplannen in een oogwenk en bewaar alles wat je nodig hebt op één plek.

Award-winnende app

U bent altijd één stap vooruit met realtime alerts en al uw boekingen bij de hand.

Reisbeheerders

Beleid

Houd reizen binnen het budget met een persoonlijk beleid in een tool waar uw team blij mee zal zijn.

Structuur

Maak goedkeuringen eenvoudiger en houd de reizen van uw team bij.

Beheren

Bespaar op reiskosten door je reisbeleid aan KAYAK-zoekopdrachten toe te voegen.

Waarom zou ik deelnemen aan KAYAK for Business?

Gemaakt voor zakenreizigers, door zakenreizigers.

We hebben zo hard mogelijk gezocht, maar konden geen effectieve manier vinden om uw zakenreizen bij KAYAK te plannen en beheren.

Andere platforms bieden niet genoeg keuze en eenvoud. Toeslagen waren het enige waar wel veel keuze in was.

We vonden dat er een betere optie moest komen. Eén zoals KAYAK, eenvoudig en gratis, met een enkele plek om zakenreizen te plannen, beheren en declareren (maar nog steeds met de beste deals).

Ons platform is anders dan hoe u zakenreizen gewend bent. Welkom bij KAYAK for Business.

Aan de slag gaan is eenvoudig.

En gratis. Twee dingen waar niemand nee tegen zegt.

Veelgestelde vragen

KAYAK for Business bestaat uit een serie functies die op de al bestaande KAYAK-website is gelayerd. Met een account kunt u het volgende doen:
  • Bekijk welke resultaten wel en niet in het beleid zitten
  • Verstuur beleidsresultaten naar uw beheerder voor goedkeuring
  • Keur reizen goed op KAYAK.com, per e-mail of via Slack als u goedkeuringsrechten heeft
  • Krijg in de toekomst toegang tot zakelijke tarieven
In tegenstelling tot andere platforms voor zakenreizen verkoopt of verwerkt KAYAK for Business uw tickets en reserveringen niet. In plaats daarvan doorzoeken we vele vliegmaatschappijen, reisaanbieder en hotelwebsites om de beste prijzen en beschikbaarheid te vinden. Hierdoor heeft u de flexibiliteit om te boeken op de website waar u wilt. We zorgen dat u de opties vindt die u voor zakenreizen nodig heeft.
Zorg dat u inlogt met uw zakelijke e-mailadres. KAYAK for Business werkt niet met uw persoonlijke gmail-adres of hotmail-adres. Als u vragen heeft over toegang krijgen, neem dan contact met ons op via de Hulp-sectie of via kayak.com.
Als u uw reis met een van onze aanbieders op de KAYAK-website heeft geboekt, kunt u naar Boekingen gaan voor meer informatie over 24/7 ondersteuning. Als u uw reis niet via KAYAK heeft geboekt, of als we u hebben doorgestuurd van onze website naar de webpagina van een aanbieder om uw boeking te voltooien, dient u rechtstreeks contact op te nemen met de aanbieder.
Doordat we honderden andere reiswebsites in één keer doorzoeken, zijn er soms problemen met de nauwkeurigheid van de informatie die we van deze sites ontvangen. De site werkt haar aanbod niet bij voor ons, geeft het verkeerde pad op of een andere reizigers heeft de laatst beschikbare zitplaats geboekt.
Omdat KAYAK een zoekmachine is en geen aanbieder, hebben we geen restitutiebeleid. Dat wordt namelijk volledig afgehandeld door de aanbieder die uw reis heeft geboekt. Weet u niet bij welk bedrijf u moet zijn? Bekijk dan uw creditcardafschrift en/of ga naar Boekingen om de gegevens van uw aanbieder te achterhalen.

Populaire internationale vliegroutes.

Voordelige vliegtickets, hotels, huurauto's en reisdeals:

KAYAK doorzoekt honderden andere reiswebsites in één keer om de beste deals te vinden voor vliegtickets, goedkope hotels, vakanties en huurauto's.

Niet waar je naar op zoek bent? Vind duizenden andere hotels, vluchten en huurauto's met KAYAK.