Welkom hotelmanager,

laten we beginnen.
Je bedrijf laten groeien met 's werelds toonaangevende reiszoekmachine?
Of je nu een hotel, huurwoningen of andere accommodatie beheert, KAYAK kan met je samenwerken. Maak verbinding met een van onze hotelreserveringssystemen om prijzen en beschikbaarheid te tonen.
Hoe beginnen?
Analyseer je resultaten
Bekijk hoe je hotel presteert en haal het beste uit je ervaring met KAYAK.
Vakantiehuizen
Om prijzen en beschikbaarheid van je hotel te tonen op KAYAK, moet het te boeken zijn via reiswebsites (zoals Travelocity en Booking.com) of via een reserveringssysteem (zoals WIHP of Travelclick). Wanneer je hotel geregistreerd staat bij een aanbieder dat samenwerkt met KAYAK, kunnen we alle data verkrijgen om tarieven van je accommodatie te kunnen tonen.
Toon hotel mét prijzen en beschikbaarheid
Als je actuele prijzen en beschikbaarheid wilt tonen en bezoekers de mogelijkheid wilt bieden om online te boeken, dan moet je jouw hotel koppelen aan KAYAK via een "booking engine" (hotelreserveringssysteem) van buitenaf. Dit is een greep uit de engines die de gegevens kunnen synchroniseren met KAYAK.
Als je al een hotelplaatsing hebt bij een andere aanbieder waar KAYAK mee samenwerkt, dan wordt je verblijf ook in onze zoekresultaten getoond.
Als je foto's wilt verwijderen die door een van onze partners zijn aangeboden, of als je problemen of suggesties hebt, laat het ons weten.