be.kayak.com is ook beschikbaar in het Frans. Voir le site en français.

Hotels in Hita

Hotels in Hita

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor hotels in Hita

Hita, Japan
Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van KAYAK met |

Handig om te weten:

Laagseizoen

september Goedkoopste maand om te verblijven met een gemiddelde daling van 39% in prijs.

Hoogseizoen

december Duurste maand om te verblijven met een gemiddelde verhoging van40% in prijs.

Gemiddelde prijs (doordeweeks)

€132 Gemiddelde zo - do prijs van de afgelopen 2 weken.

Prijs per nacht (weekend)

€138 Gemiddelde vr & za prijs van de afgelopen 2 weken.

Veelvoorkomende vragen over een hotel boeken in Hita

Zijn hotels in Hita veilig tijdens de Coronavirus-crisis (COVID-19)?
Hoe vind ik hotels in de buurt?

Overnachting Hita – Populaire gebieden

Met onze kaart vind je het ideale verblijf in Hita. De kaart laat je de exacte locatie van elk hotel zien.

Meest aanbevolen Hita hotels

Toon alles
Hita Onsen Kizantei Hotel - Hita - Gebouw
1
8,2 Uitstekend (166 beoordelingen)
Okuhita Onsen Umehibiki - Hita - Gebouw
2
9,3 Uitstekend (85 beoordelingen)
Met een verblijf bij Okuhita Onsen Umehibiki in Hita, bevind je je op 9,7 km van Bierfabriek van Sapporo en op 11,9 km van Kangien-museum. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie, een bagageopslagruimte en een lift. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Hotel Route-Inn Hita-Ekimae - Hita - Gebouw
3
8,8 Uitstekend (308 beoordelingen)
Met een verblijf bij Hotel Route-Inn Hita Ekimae in Hita bevind je je op een kwartiertje lopen van Museum voor Sterke Drank in Tenryo, Hita en Gion-museum van Hita. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Hinano Sato Sanyokan - Hita - Gebouw
4
8,7 Uitstekend (140 beoordelingen)
Met een verblijf bij Hinano Sato Sanyokan in Hita bevind je je op 5 min. lopen van Yaba-Hita-Hikosan Quasi-National Park en Kizan-park. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Kayausagi - Hita - Gebouw
5
9,1 Uitstekend (82 beoordelingen)
Met een verblijf bij Kayausagi in Hita bevind je je op 5 min. rijden van Yaba-Hita-Hikosan Quasi-National Park en Bierfabriek van Sapporo. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Tsuetate Onsen Hizenya - Hita - Gebouw
6
9,7 Uitstekend (1 beoordelingen)
Met een verblijf bij Tsuetate Onsen Hizenya in Oguni bevind je je op 5 min. lopen van Yaba-Hita-Hikosan Quasi-National Park en Tsuetate Onsen. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Mikuma Hotel - Hita - Gebouw
7
8,3 Uitstekend (55 beoordelingen)
Sanso Tensui - Hita - Buiten zicht
8
9,3 Uitstekend (54 beoordelingen)
Business Hotel Park Inn Sato - Hita
9
8,1 Uitstekend (3 beoordelingen)
Met een verblijf bij Park INN Sato in Hita bevind je je op 2 min. lopen van Gion-museum van Hita en op 6 min. lopen van Museum voor Sterke Drank in Tenryo, Hita. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Smile Hotel Oita Hita - Hita - Gebouw
10
7,3 Goed (149 beoordelingen)
Met een verblijf bij Smile Hotel Oita Hita in Hita bevind je je op 3 min. lopen van Museum voor Sterke Drank in Tenryo, Hita en op 5 min. lopen van Gion-museum van Hita. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Ukiha Bekkan Shinshiyo - Hita - Slaapkamer
11
8,6 Uitstekend (45 beoordelingen)
Waneer je verblijft bij Ukiha Bekkan Shinshiyo in Hita, bevind je je vlak bij Yaba-Hita-Hikosan Quasi-National Park. Vervoer vanaf het treinstation is gratis voorzien. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Hotel Socia - Hita - Gebouw
12
7,9 Goed (79 beoordelingen)
Met een verblijf bij Hotel Socia in Hita bevind je je op 10 min. lopen van Museum voor Sterke Drank in Tenryo, Hita en Gion-museum van Hita. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie.
Met een verblijf bij Tabino Yado Satsuki bevind je je in het hart van Hita, op 10 min. lopen van Museum voor Sterke Drank in Tenryo, Hita en Gion-museum van Hita. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie, meertalig personeel en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Hotel Kazahaya - Hita - Gebouw
15
9,3 Uitstekend (41 beoordelingen)
Hotel Kazahaya ligt in Hita in de historische wijk, op 5 min. lopen van Museum met Kunstvoorwerpen van de Hirose-familie en Museum voor Hedendaagse Kunst Kaoru. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Plaza Hotel Fujinoi - Hita - Gebouw
16
7,2 Goed (107 beoordelingen)
Plaza Hotel Fujinoi ligt in Hita, op een kwartiertje lopen van Museum voor Sterke Drank in Tenryo, Hita en Gion-museum van Hita. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Milky Spa Sun Village - Hita - Gebouw
17
5,0 Oké (1 beoordelingen)
Waneer je verblijft bij Milky Spa Sunvillage in Hita, bevind je je vlak bij Yaba-Hita-Hikosan Quasi-National Park. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby en een bagageopslagruimte. Vervoer vanaf het treinstation is gratis voorzien. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Amagase Kanko Hotel Seitenkaku - Hita - Restaurant
18
7,4 Goed (4 beoordelingen)
Met een verblijf bij Kanponoyado Hita in Hita bevind je je op 1 min. lopen van Yaba-Hita-Hikosan Quasi-National Park en op 14 min. lopen van Kizan-park. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een wasserij en een lift. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Yasuragi Guest House & Bar - Hita - Gebouw
20
9,4 Uitstekend (149 beoordelingen)
Met een verblijf bij Yasuragi Guest House & Bar in Hita bevind je je op 5 min. lopen van Gion-museum van Hita en Yaba-Hita-Hikosan Quasi-National Park. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie, een bagageopslagruimte en een wasserij. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.