Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

ANR - AAL

Vind goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg

1 volwassene
vr 29/3
vr 5/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.972.716 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Antwerpen naar Aalborg

 
Dit zijn de de goedkoopste deals voor vluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg die op dit moment werden gevonden op KAYAK samen met de opties van de populairste vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers voor deze route kozen. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.

Recente deals voor retourvluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg

Aanbevolen deals voor retourvluchten met de populairste vliegmaatschappij, die in de komende maanden vertrekken vanuit Antwerpen naar Aalborg.

Recente deals voor enkele vluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg

Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een paar van de beste deals voor een enkele reis vanuit Antwerpen naar Aalborg die onlangs zijn gevonden op KAYAK.

Recente deals voor lastminute vluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg

Vertrek je binnenkort, maar zoek je een aanbieding? Bekijk onze nieuwste deals voor lastminutevluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg.

Recente deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg

De laatste deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg, zodat je relaxed kunt gaan zitten en niet hoeft over te stappen.

Goedkope deals voor bus en treinreizen vanuit Antwerpen naar Aalborg

Vind bus- en treinretourtickets vanuit Antwerpen naar Aalborg.

Alle deals voor retourvluchten naar Aalborg

De goedkoopste vliegtickets naar Aalborg die onlangs op KAYAK werden gevonden.
ANR-AAL
1196 kmmeerdere bestemmingen
AAL-ANR
1196 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden
ANR-AAL
1196 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden

Vluchten vanuit Antwerpen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Antwerpen naar Aalborg te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Aalborg naar Antwerpen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Antwerpen naar Aalborg te vliegen is april, wanneer de tickets gemiddeld €226 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn februari en januari, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €309 en €304 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Antwerpen naar Aalborg moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpennaar Aalborg verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Antwerpen naar Aalborg, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 46 dagen voor vertrek boeken.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Aalborg

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Antwerpen naar Aalborg te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Aalborg

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Antwerpen naar Aalborg?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Antwerpen naar Aalborg te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Aalborg vanuit Antwerpen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Antwerpen naar Aalborg?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Aalborg vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Antwerpen naar Aalborg?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Aalborg vanuit Antwerpen tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Antwerpen - Aalborg

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: