be.kayak.com is ook beschikbaar in het Frans. Voir le site en français
Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

ANR - BUE

Vind goedkope vliegtickets vanuit Antwerpen naar Buenos Aires vanaf €1.569

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Antwerpen naar Buenos Aires met vertrek op 29/7. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
vr 21/6
vr 28/6
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 43.423.329 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Antwerpen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Antwerpen naar Buenos Aires om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Antwerpen naar Buenos Aires te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Buenos Aires naar Antwerpen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Antwerpen naar Buenos Aires te vliegen is mei, wanneer de tickets gemiddeld €979 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn december en juli, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €1.309 en €1.235 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Antwerpen naar Buenos Aires moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpennaar Buenos Aires verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Antwerpen naar Buenos Aires, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 2 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 24 dagen voor vertrek boeken.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Buenos Aires

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Antwerpen naar Buenos Aires te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Buenos Aires

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Antwerpen naar Buenos Aires?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Buenos Aires?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Buenos Aires.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Antwerpen naar Buenos Aires te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Buenos Aires vanuit Antwerpen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Antwerpen naar Buenos Aires?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Buenos Aires vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Antwerpen naar Buenos Aires?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Buenos Aires vanuit Antwerpen tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Buenos Aires

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Antwerpen naar Buenos Aires die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
29/7ma
2 stops
33u 55mANR-EZE
€1.569

Zoek op stops

Zoek op prijs

Antwerpen - Buenos Aires

Kabine-klassen:

Bekijk bestemmingen: