Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

ANR - CMN

Vind goedkope vliegtickets vanuit Antwerpen naar Casablanca vanaf €239

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Antwerpen naar Casablanca met vertrek op 21/8. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
ma 15/7
ma 22/7
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.032.797 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 23% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Antwerpen naar Casablanca (ANR-CMN)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Antwerpen naar Casablanca die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
13:00 - 20:20ANR-CMN
8u 20m1 stop
10:20 - 19:55CMN-ANR
8u 35m1 stop
vr 12 jul. - vr 19 jul.

Vluchten vanuit Antwerpen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Antwerpen naar Casablanca om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Antwerpen naar Casablanca te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Casablanca naar Antwerpen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Antwerpen naar Casablanca te vliegen is november, wanneer de tickets gemiddeld €214 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €475 en €413 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Antwerpen naar Casablanca moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpennaar Casablanca verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Antwerpen naar Casablanca, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 dag voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 83 dagen voor vertrek boeken.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€239
Vlucht van Antwerpen naar Casablanca

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Casablanca

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Antwerpen naar Casablanca te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Casablanca

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Antwerpen naar Casablanca?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Casablanca?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Casablanca.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Antwerpen naar Casablanca te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Casablanca vanuit Antwerpen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Antwerpen naar Casablanca?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Casablanca vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Antwerpen naar Casablanca?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Casablanca vanuit Antwerpen tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Casablanca

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Antwerpen naar Casablanca die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
21/8wo
1 stop
10u 55mANR-CMN
€239
24/6ma
2 stops
13u 40mANR-CMN
€292
20/6do
2 stops
15u 35mANR-CMN
€301
3/8za
1 stop
11u 45mANR-CMN
€303
20/6do
2 stops
15u 35mANR-CMN
€306
22/6za
1 stop
11u 45mANR-CMN
€308
22/6za
2 stops
12u 40mANR-CMN
€322
22/6za
2 stops
12u 40mANR-CMN
€326
4/8zo
1 stop
10u 55mANR-CMN
€334
4/8zo
1 stop
10u 55mANR-CMN
€342

Zoek op stops

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Antwerpen naar Casablanca

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Antwerpen naar Casablanca die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
17/6ma
meerdere bestemmingen
11u 10mANR-CMN
26/6wo
meerdere bestemmingen
7u 30mCMN-ANR
€440
17/6ma
meerdere bestemmingen
11u 10mANR-CMN
26/6wo
meerdere bestemmingen
7u 30mCMN-ANR
€444
17/6ma
meerdere bestemmingen
37u 35mANR-CMN
26/6wo
meerdere bestemmingen
7u 30mCMN-ANR
€455

Zoek op stops

Zoek op prijs

Antwerpen - Casablanca

Aanbiedingen voor retourvluchten

Casablanca - Antwerpen

Kabine-klassen: