Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

ANR - MIA

Vind goedkope vliegtickets vanuit Antwerpen naar Miami vanaf €414

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond tijdens het zoeken naar een vertrekkende vlucht vanaf 30/4. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
ma 25/3
ma 1/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.468.296 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Antwerpen naar Miami

 
Dit zijn de de goedkoopste deals voor vluchten vanuit Antwerpen naar Miami die op dit moment werden gevonden op KAYAK samen met de opties van de populairste vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers voor deze route kozen. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.

Recente deals voor retourvluchten vanuit Antwerpen naar Miami

Aanbevolen deals voor retourvluchten met de populairste vliegmaatschappij, die in de komende maanden vertrekken vanuit Antwerpen naar Miami.

Recente deals voor enkele vluchten vanuit Antwerpen naar Miami

Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een paar van de beste deals voor een enkele reis vanuit Antwerpen naar Miami die onlangs zijn gevonden op KAYAK.

Recente deals voor lastminute vluchten vanuit Antwerpen naar Miami

Vertrek je binnenkort, maar zoek je een aanbieding? Bekijk onze nieuwste deals voor lastminutevluchten vanuit Antwerpen naar Miami.

Recente deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Antwerpen naar Miami

De laatste deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Antwerpen naar Miami, zodat je relaxed kunt gaan zitten en niet hoeft over te stappen.

Goedkope deals voor bus en treinreizen vanuit Antwerpen naar Miami

Vind bus- en treinretourtickets vanuit Antwerpen naar Miami.

Alle deals voor retourvluchten naar Miami

De goedkoopste vliegtickets naar Miami die onlangs op KAYAK werden gevonden.
09:15 - 14:35ANR-MIA
35u 20m1 stop
di 30 apr.
22:15 - 14:35ANR-MIA
46u 20m3 stops
di 30 apr.
22:15 - 10:37ANR-MIA
42u 22m3 stops
za 27 apr.
22:15 - 19:45ANR-MIA
27u 30m2 stops
€1.018
Deal vinden
di 14 mei.
22:15 - 19:45ANR-MIA
27u 30m2 stops
€1.133
Deal vinden
di 30 apr.
22:15 - 18:55ANR-MIA
26u 40m2 stops
€1.210
Deal vinden
do 18 jul.

Vluchten vanuit Antwerpen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Antwerpen naar Miami om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Antwerpen naar Miami te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Miami naar Antwerpen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Antwerpen naar Miami te vliegen is november, wanneer de tickets gemiddeld €432 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €745 en €736 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Antwerpen naar Miami moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpennaar Miami verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Antwerpen naar Miami, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 49 dagen voor vertrek boeken.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€414
Vlucht van Antwerpen naar Miami

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Miami

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Antwerpen naar Miami te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Miami

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Antwerpen naar Miami?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Miami?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Miami.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Antwerpen naar Miami te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Miami vanuit Antwerpen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Antwerpen naar Miami?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Miami vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Antwerpen naar Miami?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Miami vanuit Antwerpen tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Antwerpen - Miami

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten: