ANR - CPT

Vind goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Kaapstad

1 volwassene
Economy
za 28/10
za 4/11
Waarom kiezen voor KAYAK

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Kaapstad

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Antwerpen naar Kaapstad te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Kaapstad naar Antwerpen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpennaar Kaapstad verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Kaapstad

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Antwerpen naar Kaapstad?

  Als je vliegdatums flexibel zijn, kun je overwegen op een donderdag naar Kaapstad te vliegen, omdat we over het algemeen op die dag de goedkoopste tarieven vinden voor deze route. Aan de andere kant is donderdag de duurste dag om te vliegen van Antwerpen naar Kaapstad. Voor je terugreis raden we aan op een donderdag te vliegen en donderdagen te vermijden voor de beste deals.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Antwerpen en Kaapstad?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Antwerpen naar Kaapstad.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Antwerpen naar Kaapstad?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Kaapstad?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Kaapstad.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Antwerpen naar Kaapstad te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Kaapstad vanuit Antwerpen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Antwerpen naar Kaapstad?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Kaapstad vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Antwerpen naar Kaapstad?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Kaapstad vanuit Antwerpen tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Kaapstad

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
15391 kmANR-CPT

Zoek op stops

Antwerpen - Kaapstad

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: