Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

ANR - MXP

Vind goedkope vliegtickets van Antwerpen naar Milaan vanaf €149

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa met vertrek op 6/6. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
vr 29/3
vr 5/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 51.147.420 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa

 
Dit zijn de de goedkoopste deals voor vluchten vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa die op dit moment werden gevonden op KAYAK samen met de opties van de populairste vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers voor deze route kozen. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.

Recente deals voor retourvluchten vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa

Aanbevolen deals voor retourvluchten met de populairste vliegmaatschappij, die in de komende maanden vertrekken vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa.

Recente deals voor enkele vluchten vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa

Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een paar van de beste deals voor een enkele reis vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa die onlangs zijn gevonden op KAYAK.

Recente deals voor lastminute vluchten vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa

Vertrek je binnenkort, maar zoek je een aanbieding? Bekijk onze nieuwste deals voor lastminutevluchten vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa.

Recente deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa

De laatste deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa, zodat je relaxed kunt gaan zitten en niet hoeft over te stappen.

Goedkope deals voor bus en treinreizen vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa

Vind bus- en treinretourtickets vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa.

Alle deals voor retourvluchten naar Milaan-Malpensa

De goedkoopste vliegtickets naar Milaan-Malpensa die onlangs op KAYAK werden gevonden.
20:00 - 10:50ANR-MXP
14u 50m1 stop
19:05 - 21:35MXP-ANR
26u 30m2 stops
di 12 mrt. - do 14 mrt.
20:00 - 10:50ANR-MXP
14u 50m1 stop
18:45 - 21:35MXP-ANR
26u 50m3 stops
di 12 mrt. - do 14 mrt.
09:50 - 16:20ANR-MXP
6u 30m1 stop
do 6 jun.
09:50 - 16:20ANR-MXP
6u 30m1 stop
do 6 jun.
09:15 - 18:55ANR-MXP
9u 40m1 stop
ma 22 jul.
11:10 - 11:50ANR-MXP
24u 40m3 stops
vr 8 mrt.
11:10 - 11:50ANR-MXP
24u 40m2 stops
vr 8 mrt.
22:15 - 23:10ANR-MXP
24u 55m2 stops
di 7 mei.

Vluchten vanuit Antwerpen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Antwerpen naar Luchthaven van Milaan-Malpensa te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Milaan-Malpensa naar Antwerpen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Antwerpen naar Luchthaven van Milaan-Malpensa te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €37 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn oktober en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €138 en €132 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Antwerpen naar Luchthaven van Milaan-Malpensa moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpennaar Luchthaven van Milaan-Malpensa verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Antwerpen naar Luchthaven van Milaan-Malpensa, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 2 weken voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 80 dagen voor vertrek boeken.

Hoe lang duurt een vlucht van Antwerpen naar Milaan?

Er zijn geen directe vluchten van Antwerpen naar Milaan. De snelste reis duurt 14u 50m.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€149
Vlucht van Antwerpen naar Milaan

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Antwerpen naar Milaan-Malpensa te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Antwerpen naar Milaan

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Antwerpen naar Milaan?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Antwerpen naar Milaan?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Antwerpen naar Milaan.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Antwerpen naar Milaan te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Antwerpen naar Milaan binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Antwerpen naar Milaan?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Milaan vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Antwerpen naar Milaan?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Milaan van Antwerpen vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Antwerpen - Milaan

Kabine-klassen: