Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

ANR - TCI

Vind goedkope vliegtickets vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife vanaf €218

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife met vertrek op 14/9. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
di 13/8
di 20/8
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 48.191.404 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife (ANR-TCI)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
ANR-TCI
4923 kmmeerdere bestemmingen
TCI-ANR
4923 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden

Vluchten vanuit Antwerpen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste vliegroute Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife?

De goedkoopste prijs die gebruikers die in de afgelopen 2 weken op KAYAK vonden voor enkele reizen vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife.
Onze gegevens laten zien dat de goedkoopste route voor een enkele reis vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife €168 kost en tussen Antwerpen en Granadilla de Abona was. Doorgaans vind je de beste prijzen op deze vliegroute. De gemiddelde prijs voor een retourvlucht is voor deze route €267.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Antwerpen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €180 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €455 en €409 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpennaar Santa Cruz de Tenerife verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 dag voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 40 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Antwerpen en Santa Cruz de Tenerife?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife vliegt en dat is TUI Fly Belgium. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf TUI Fly Belgium voor de route kost €220.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Antwerpen en Santa Cruz de Tenerife?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Antwerpen en landt in Santa Cruz de Tenerife, met een gemiddelde vliegtijd van 5u 00m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 06:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 2 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Antwerpen en Santa Cruz de Tenerife?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Wat is het vroegste vertrekmoment vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Antwerpen nemen om 06:30 en landen dan in Santa Cruz de Tenerife om 10:30.

Wat is het laatste vertrekmoment vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife om 11:00 en landt om 15:00.

Goed om te weten

Laagseizoen

juli

Hoogseizoen

juli

Goedkoopste vlucht

€218
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 52%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 52% lager dan gemiddeld.
Vlucht van Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife?

  De Embraer 190 is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife?

  Je kunt op bij donderdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Santa Cruz de Tenerife vanuit Antwerpen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Santa Cruz de Tenerife vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Santa Cruz de Tenerife vanuit Antwerpen tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips van KAYAK om een goedkope vliegticket vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife te vinden

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €332 of minder voor een retour.

Boek goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Antwerpen naar Santa Cruz de Tenerife die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
14/9za
1 stop
7u 05mANR-TFN
€218
14/9za
1 stop
7u 05mANR-TFN
€221
9/9ma
2 stops
22u 55mANR-TFN
€264
7/9za
1 stop
7u 05mANR-TFN
€281
29/8do
2 stops
19u 40mANR-TFN
€322
21/8wo
1 stop
7u 15mANR-TFN
€355
21/8wo
1 stop
7u 15mANR-TFN
€358
7/9za
2 stops
22u 15mANR-TFN
€424
28/8wo
3 stops
21u 25mANR-TFN
€458
21/8wo
3 stops
22u 00mANR-TFN
€468

Zoek op stops

Zoek op prijs

Antwerpen - Santa Cruz de Tenerife

Aanbiedingen voor retourvluchten

Santa Cruz de Tenerife - Antwerpen

Kabine-klassen:

€268