ANR - SHA

Vind goedkope vluchten van Antwerpen naar Sjanghai

1 volwassene
Economy
za 28/10
za 4/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.612.364 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Hongqiao

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Antwerpen naar Hongqiao te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Sjanghai naar Antwerpen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpennaar Sjanghai verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Antwerpen naar Sjanghai

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Antwerpen naar Sjanghai?

  Als je op zoek bent naar een vluchtdeal van Antwerpen naar Sjanghai, kijk dan naar vertrek op donderdagen en vermijd vertrek op een donderdag, want dit is doorgaans de duurste dag. Als je terugvliegt vanuit Sjanghai is donderdag de goedkoopste dag om te vliegen en donderdag de duurste.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Antwerpen en Sjanghai?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Antwerpen en Sjanghai.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Antwerpen naar Sjanghai?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Antwerpen naar Sjanghai?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Antwerpen naar Sjanghai.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Antwerpen naar Sjanghai te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Antwerpen naar Sjanghai binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Antwerpen naar Sjanghai?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Sjanghai vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Antwerpen naar Sjanghai?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Sjanghai van Antwerpen vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Sjanghai

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
14435 kmANR-SHA

Zoek op stops

Antwerpen - Sjanghai

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: