Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

ANR - SKG

Vind goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki

1 volwassene
0 tassen
ma 24/6
ma 1/7
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 42.654.026 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Antwerpen naar Thessaloniki (ANR-SKG)

 
Dit zijn de goedkoopste deals voor vluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki die op dit moment op KAYAK staan, samen met de opties van de populairste luchtvaartmaatschappijen die KAYAK-gebruikers voor deze route hebben geselecteerd. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.

Actuele deals voor retourvluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki

Aanbevolen deals voor retourvluchten met de populairste vliegmaatschappij, die in de komende maanden vertrekken vanuit Antwerpen naar Thessaloniki.

Actuele deals voor een enkele reis vanuit Antwerpen naar Thessaloniki

Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een paar van de beste deals voor een enkele reis vanuit Antwerpen naar Thessaloniki die onlangs zijn gevonden op KAYAK.

Actuele lastminute-deals vanuit Antwerpen naar

Vertrek je binnenkort, maar zoek je een aanbieding? Bekijk onze nieuwste deals voor lastminutevluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki.

Actuele deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki

De laatste deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki, zodat je relaxed kunt gaan zitten en niet hoeft over te stappen.

Goedkope bus- en treindeals vanuit Antwerpen naar Thessaloniki

Vind bus- en treinretourtickets vanuit Antwerpen naar Thessaloniki.

Alle deals voor retourvluchten naar Thessaloniki

De goedkoopste vliegtickets naar Thessaloniki die onlangs op KAYAK werden gevonden.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
ANR-SKG
2978 kmmeerdere bestemmingen
SKG-ANR
2978 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden
ANR-SKG
2978 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden

Vluchten vanuit Antwerpen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Antwerpen naar Thessaloniki te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Thessaloniki naar Antwerpen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Antwerpen naar Thessaloniki te vliegen is november, wanneer de tickets gemiddeld €130 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €307 en €305 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Antwerpen naar Thessaloniki moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpennaar Thessaloniki verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Antwerpen naar Thessaloniki, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 78 dagen voor vertrek boeken.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Thessaloniki

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Antwerpen naar Thessaloniki te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Thessaloniki

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Antwerpen naar Thessaloniki?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Antwerpen naar Thessaloniki te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Thessaloniki vanuit Antwerpen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Thessaloniki vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Antwerpen naar Thessaloniki?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Thessaloniki vanuit Antwerpen tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Thessaloniki

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
2978 kmANR-SKG

Zoek op stops

Antwerpen - Thessaloniki

Aanbiedingen voor retourvluchten

Thessaloniki - Antwerpen

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: