LCK

Vliegtickets Columbus Rickenbacker - Vind goedkope vluchten

1 volwassene
Economy
wo 1/11
wo 8/11
Waarom kiezen voor KAYAK

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

De beste tijd om een vlucht te boeken naar Rickenbacker

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om naar naar Rickenbacker te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. De informatie is voor vluchten naar Columbus gebaseerd op jouw locatie. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Columbus, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Columbus, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Columbus Rickenbacker

 • Het hoogseizoen is in januari, februari en december. De goedkoopst vliegmaand naar België is januari.
 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Columbus Rickenbacker.

Veelgestelde vragen - Columbus Rickenbacker-vliegtickets boeken

 • Hoe ver is Luchthaven Columbus Rickenbacker van het centrum van Columbus?

  Het centrum van Columbus is 17 km van Columbus.

 • Wat is de goedkoopste maand om naar Columbus te vliegen?

  De goedkoopste maand om naar Columbus te vliegen is januari. Aan de andere kant zijn de duurste maanden januari en februari.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets naar Columbus Rickenbacker?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten naar Columbus Rickenbacker.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket naar Columbus Rickenbacker te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket naar Columbus Rickenbacker binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten naar Columbus Rickenbacker?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Columbus Rickenbacker vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek naar Columbus Rickenbacker?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Columbus Rickenbacker zien, tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope Columbus tickets voor vluchten

Vliegdeals voor retourtickets

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
10506 kmBRU-LCK
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
10506 kmLCK-BRU
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
10538 kmCRL-LCK
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
10538 kmLCK-CRL

Zoek op stops

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
10506 kmBRU-LCK
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
10538 kmCRL-LCK

Zoek op stops

Vluchten naar Columbus Rickenbacker

Kabine-klassen:

Bekijk bestemmingen: