TAE

Vind goedkope vluchten naar Daegu

1 volwassene
Economy
zo 29/10
zo 5/11
Waarom kiezen voor KAYAK

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

De beste tijd om een vlucht te boeken naar Daegu

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om naar naar Daegu te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. De informatie is voor vluchten naar Daegu gebaseerd op jouw locatie. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Daegu, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Daegu, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Daegu

 • Het hoogseizoen is in januari, februari en december. De goedkoopst vliegmaand naar België is januari.
 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Daegu.

Veelgestelde vragen - Vliegticket boekingen naar Daegu

 • Hoe ver is Daegu van het centrum van Daegu?

  Het is 7 km van het centrum van Daegu naar Daegu.

 • Wat is de goedkoopste maand om naar Daegu te vliegen?

  De goedkoopste maand om naar Daegu te vliegen is januari. Aan de andere kant zijn de duurste maanden januari en februari.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets naar Daegu?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten naar Daegu.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool mij bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket naar Daegu te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket naar Daegu binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten naar Daegu?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Daegu vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek naar Daegu?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Daegu, tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope Daegu tickets voor vluchten

Vliegdeals voor retourtickets

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
14365 kmBRU-TAE
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
14365 kmTAE-BRU
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
14425 kmCRL-TAE
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
14425 kmTAE-CRL

Zoek op stops

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
14365 kmBRU-TAE
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
14425 kmCRL-TAE

Zoek op stops

Vluchten naar Daegu

Kabine-klassen:

Bekijk bestemmingen: