Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

ULN

Vind goedkope vluchten naar Ulaanbaatar

1 volwassene
di 2/4
di 9/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 49.038.199 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals naar Ulaanbaatar

 
Dit zijn de de goedkoopste deals voor vluchten vanuit België naar Ulaanbaatar die op dit moment werden gevonden op KAYAK samen met de opties van de populairste vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers voor deze route kozen. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.

Recente deals voor retourvluchten vanuit België naar Ulaanbaatar

Aanbevolen deals voor retourvluchten met de populairste vliegmaatschappij, die in de komende maanden vertrekken vanuit België naar Ulaanbaatar.

Recente deals voor enkele vluchten vanuit België naar Ulaanbaatar

Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een paar van de beste deals voor een enkele reis vanuit België naar Ulaanbaatar die onlangs zijn gevonden op KAYAK.

Recente deals voor lastminute vluchten vanuit België naar Ulaanbaatar

Vertrek je binnenkort, maar zoek je een aanbieding? Bekijk onze nieuwste deals voor lastminutevluchten vanuit België naar Ulaanbaatar.

Recente deals voor rechtstreekse vluchten vanuit België naar Ulaanbaatar

De laatste deals voor rechtstreekse vluchten vanuit België naar Ulaanbaatar, zodat je relaxed kunt gaan zitten en niet hoeft over te stappen.

Goedkope deals voor bus en treinreizen vanuit België naar Ulaanbaatar

Vind bus- en treinretourtickets vanuit België naar Ulaanbaatar.

Alle deals voor retourvluchten naar Ulaanbaatar

De goedkoopste vliegtickets naar Ulaanbaatar die onlangs op KAYAK werden gevonden.
BRU-ULN
10903 kmmeerdere bestemmingen
ULN-BRU
10903 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden
CRL-ULN
10958 kmmeerdere bestemmingen
ULN-CRL
10958 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden
BRU-ULN
10903 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden
CRL-ULN
10958 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden

Vluchten naar Ulaanbaatar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten naar Ulaanbaatar om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste dag om naar Ulaanbaatar te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Ulaanbaatar die iedere dag op KAYAK werd aangeklikt, gedurende de afgelopen 12 maanden.
Op basis van KAYAK-gegevens is de goedkoopste dag om naar Ulaanbaatar te vliegen zondag aangezien de tickets dan slechts €1.175 kunnen kosten. De duurste dag om te vliegen is daarentegen zondag met gemiddelde prijzen van €1.175.

Wat is het goedkoopste moment van de dag om naar Ulaanbaatar te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Ulaanbaatar afhankelijk van de vertrektijd, waarop KAYAK-gebruikers de afgelopen 2 weken hebben geklikt.
Het goedkoopste moment van de dag om naar Ulaanbaatar te vliegen is meestal 's ochtends, wanneer vluchten gemiddeld €1.206 kosten. Het duurste moment van de dag om naar Ulaanbaatar te vliegen is meestal 's ochtends, wat de piekreistijd is en wanneer de gemiddelde kosten van een ticket €1.206 zijn.

De beste tijd om een vlucht te boeken naar Ulaanbaatar

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om naar naar Ulaanbaatar te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. De informatie is voor vluchten naar Ulaanbaatar gebaseerd op jouw locatie. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen - Vliegticket boekingen naar Ulaanbaatar

 • Hoe ver is Ulaanbaatar van het centrum van Ulaanbaatar?

  Het centrum van Ulaanbaatar ligt 13 km van Ulaanbaatar.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets naar Ulaanbaatar?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten naar Ulaanbaatar.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool mij bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket naar Ulaanbaatar te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket naar Ulaanbaatar binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten naar Ulaanbaatar?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Ulaanbaatar vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek naar Ulaanbaatar?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Ulaanbaatar, tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Ulaanbaatar

 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Ulaanbaatar.

Vluchten naar Ulaanbaatar

Aanbiedingen voor retourvluchten

Ulaanbaatar - België

Kabine-klassen: