Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

WMI

Vind goedkope vliegtickets naar Warschau Modlin vanaf €16

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht naar Modlin met vertrek op 11/3. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
vr 29/3
vr 5/4

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Warschau Modlin

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten naar Warschau.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten naar Warschau.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.972.716 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals naar Modlin

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten naar Modlin die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
21:20 - 23:20CRL-WMI
2u 00mdirect
05:45 - 07:55WMI-CRL
2u 10mdirect
€30Ryanair
Deal vinden
za 16 mrt. - zo 17 mrt.
09:40 - 11:40CRL-WMI
2u 00mdirect
12:00 - 14:10WMI-CRL
2u 10mdirect
€31Ryanair
Deal vinden
do 21 mrt. - ma 25 mrt.
08:20 - 10:20CRL-WMI
2u 00mdirect
12:05 - 14:15WMI-CRL
2u 10mdirect
€35Ryanair
Deal vinden
zo 17 mrt. - do 21 mrt.
09:40 - 11:40CRL-WMI
2u 00mdirect
05:45 - 07:55WMI-CRL
2u 10mdirect
€36Ryanair
Deal vinden
do 21 mrt. - zo 24 mrt.
14:35 - 16:35CRL-WMI
2u 00mdirect
12:05 - 14:15WMI-CRL
2u 10mdirect
€41Ryanair
Deal vinden
ma 11 mrt. - do 14 mrt.
08:35 - 10:35CRL-WMI
2u 00mdirect
06:05 - 08:10WMI-CRL
2u 05mdirect
€50Ryanair
Deal vinden
do 11 apr. - do 2 mei.
21:20 - 23:20CRL-WMI
2u 00mdirect
12:00 - 14:10WMI-CRL
2u 10mdirect
€53Ryanair
Deal vinden
za 23 mrt. - ma 25 mrt.
14:35 - 16:35CRL-WMI
2u 00mdirect
12:05 - 14:15WMI-CRL
2u 10mdirect
€53Ryanair
Deal vinden
ma 11 mrt. - do 14 mrt.
16:35 - 18:35CRL-WMI
2u 00mdirect
05:45 - 07:50WMI-CRL
2u 05mdirect
€54Ryanair
Deal vinden
wo 27 mrt. - wo 3 apr.
16:35 - 18:35CRL-WMI
2u 00mdirect
06:05 - 08:10WMI-CRL
2u 05mdirect
€57Ryanair
Deal vinden
wo 27 mrt. - do 4 apr.

Vluchten naar Modlin - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten naar Modlin om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste dag om naar Warschau te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Luchthaven van Warschau Modlin die iedere dag op KAYAK werd aangeklikt, gedurende de afgelopen 12 maanden.
Op basis van KAYAK-gegevens is de goedkoopste dag om naar Warschau te vliegen maandag aangezien de tickets dan slechts €56 kunnen kosten. De duurste dag om te vliegen is daarentegen zaterdag met gemiddelde prijzen van €190.

Wat is de goedkoopste maand om naar Luchthaven van Warschau Modlin te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten naar Luchthaven van Warschau Modlin, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om naar Luchthaven van Warschau Modlin te vliegen is maart, wanneer tickets voor een enkele vlucht gemiddeld €36 kosten. De duurste maanden om te vliegen daarentegen zijn december en februari, wanneer de gemiddelde prijs voor tickets vanuit België respectievelijk €176 en €151 is. Voor retourvluchten is maart de beste maand om te vliegen met een gemiddelde prijs van €36

Wat is het goedkoopste moment van de dag om naar Luchthaven van Warschau Modlin te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Luchthaven van Warschau Modlin afhankelijk van de vertrektijd, waarop KAYAK-gebruikers de afgelopen 2 weken hebben geklikt.
Het goedkoopste moment van de dag om naar Luchthaven van Warschau Modlin te vliegen is meestal 's avonds, wanneer vluchten gemiddeld €64 kosten. Het duurste moment van de dag om naar Luchthaven van Warschau Modlin te vliegen is meestal 's nachts, wat de piekreistijd is en wanneer de gemiddelde kosten van een ticket €92 zijn.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht naar Luchthaven van Warschau Modlin moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Luchthaven van Warschau Modlin, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, moet je ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 41 dagen voor vertrek boeken.

Hoelang duurt de vlucht naar Luchthaven van Warschau Modlin?

De duur van je vlucht naar Warschau hangt af van de vliegvelden waar je vertrekt en aankomt. Uiteraard duren vluchten met een overstap ook langer. De populairste route naar Warschau op KAYAK is vanuit Brussel, met een duur van 1u 57m.

Hoeveel rechtstreekse vluchten naar Luchthaven van Warschau Modlin zijn er iedere dag?

Er zijn iedere dag rond de 2 rechtstreekse vluchten vanuit Belgiënaar Luchthaven van Warschau Modlin. De meeste vluchten vertrekken 's ochtends, met 08:00 als meest voorkomende vertrektijd en 86% van de vluchten die 's ochends vertrekken.

Hoeveel rechtstreekse vluchten naar Luchthaven van Warschau Modlin zijn er iedere week?

Iedere week zijn er rond de 7 rechtstreekse vluchten binnen België naar Luchthaven van Warschau Modlin De dag waarop de meeste vluchten vertrekken is dinsdag, met 29% vluchten die op deze dag vertrekken.

Hoeveel langeafstandsvluchten naar Luchthaven van Warschau Modlin zijn er iedere week?

Iedere week zijn er 9 middellangeafstandsvluchten (3 tot 6 uur) en 164 korteafstandsvluchten (maximaal 3 uur) naar Luchthaven van Warschau Modlin. Er zijn geen langeafstandsvluchten (6 tot 12 uur.

How many cities have direct flights naar Luchthaven van Warschau Modlin?

Vanuit België, there are direct flights naar Luchthaven van Warschau Modlin from 1 city. This city is Luchthaven van Brussel-Nationaal and there are 7 direct flights each week.

Goed om te weten

Laagseizoen

juni

Hoogseizoen

december

Goedkoopste vlucht

€16
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 4%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 63%.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Warschau Modlin

De beste tijd om een vlucht te boeken naar Modlin

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om naar naar Modlin te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. De informatie is voor vluchten naar Warschau gebaseerd op jouw locatie. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen - Warschau Modlin-vliegtickets boeken

 • Hoe ver is Luchthaven Warschau Modlin van het centrum van Warschau?

  Warschau is 35 km van het centrum van Warschau.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets naar Warschau Modlin?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten naar Warschau Modlin.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket naar Warschau Modlin te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket naar Warschau Modlin binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten naar Warschau Modlin?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Warschau Modlin vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek naar Warschau Modlin?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Warschau Modlin zien, tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Warschau Modlin

 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Warschau Modlin.

Vlieg je liever non-stop naar Warschau Modlin

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks naar Modlin vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

België naar Warschau Modlin

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Warschau Modlin naar België

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten naar Modlin

Hulp nodig met het kiezen van een vliegmaatschappij waarmee je naar Modlin kunt vliegen? De KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van een allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk vliegmaatschappijen op basis van de KAYAK-beoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 6528 beoordelingen
57entertainment
67boarding
61food
75crew
69overall
64comfort
Vliegmaatschappij beoordeling

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Lees meer over Ryanair

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope Warschau tickets voor vluchten

Actuele deals voor retourtickets

 
Dit zijn de goedkoopste retourvluchten naar Warschau die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
16/3za
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
17/3zo
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€30
21/3do
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
25/3ma
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€31
17/3zo
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
21/3do
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€35
21/3do
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
24/3zo
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€36
11/3ma
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
14/3do
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€41
11/4do
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
2/5do
directRyanair
2u 05mWMI-CRL
€50
23/3za
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
25/3ma
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€53
11/3ma
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
14/3do
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€53
27/3wo
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
3/4wo
directRyanair
2u 05mWMI-CRL
€54
27/3wo
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
4/4do
directRyanair
2u 05mWMI-CRL
€57

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een aantal van de beste deals voor een enkele reisnaar Warschau die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
11/3ma
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
€16
10/3zo
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
€17
18/4do
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
€18
10/3zo
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
€19
8/4ma
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
€20
25/4do
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
€21
20/6do
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
€22
3/4wo
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
€23
29/3vr
2 stops
20u 20mBRU-WMI
€240
29/3vr
3 stops
29u 05mBRU-WMI
€264

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Last-minute vluchten naar Modlin

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten naar Warschau die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
4/3ma
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
14/3do
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€50
2/3za
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
3/3zo
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€62
2/3za
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
3/3zo
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€108
29/2do
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
7/3do
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€116
29/2do
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
7/3do
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€143
29/2do
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
4/3ma
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€158
29/2do
directRyanair
2u 00mCRL-WMI
3/3zo
directRyanair
2u 10mWMI-CRL
€236

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Vluchten naar Warschau Modlin

Aanbiedingen voor retourvluchten

Warschau Modlin - België

Kabine-klassen:

€75