Vind goedkope vluchten van Belize-stad naar België

1 volwassene
Economy
do 26/10
do 2/11
Waarom kiezen voor KAYAK

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar België

 • Het hoogseizoen is in januari, februari en december. De goedkoopste maand om te vliegen naar vanuit Belize-stad is januari.

Veelgestelde vragen - Vliegticket boekingen naar België

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Belize-stad naar België?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Belize-stad naar België.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Belize-stad naar België te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Belize-stad naar België binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Belize-stad naar België?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar België vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Belize-stad met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Belize-stad naar België?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar België van Belize-stad vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Belize-stad - België

Aanbiedingen voor retourvluchten

België - Belize-stad

Kabine-klassen:

Bekijk bestemmingen: