Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

FRU - BRU

Vind goedkope vluchten van Bisjkek naar Brussel-Nationaal

1 volwassene
vr 29/3
vr 5/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 51.147.420 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Bisjkek naar Brussel

 
Dit zijn de de goedkoopste deals voor vluchten vanuit Bisjkek naar Brussel die op dit moment werden gevonden op KAYAK samen met de opties van de populairste vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers voor deze route kozen. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.

Recente deals voor retourvluchten vanuit Bisjkek naar Brussel

Aanbevolen deals voor retourvluchten met de populairste vliegmaatschappij, die in de komende maanden vertrekken vanuit Bisjkek naar Brussel.

Recente deals voor enkele vluchten vanuit Bisjkek naar Brussel

Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een paar van de beste deals voor een enkele reis vanuit Bisjkek naar Brussel die onlangs zijn gevonden op KAYAK.

Recente deals voor lastminute vluchten vanuit Bisjkek naar Brussel

Vertrek je binnenkort, maar zoek je een aanbieding? Bekijk onze nieuwste deals voor lastminutevluchten vanuit Bisjkek naar Brussel.

Recente deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Bisjkek naar Brussel

De laatste deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Bisjkek naar Brussel, zodat je relaxed kunt gaan zitten en niet hoeft over te stappen.

Goedkope deals voor bus en treinreizen vanuit Bisjkek naar Brussel

Vind bus- en treinretourtickets vanuit Bisjkek naar Brussel.

Alle deals voor retourvluchten naar Brussel

De goedkoopste vliegtickets naar Brussel die onlangs op KAYAK werden gevonden.
FRU-BRU
8327 kmmeerdere bestemmingen
BRU-FRU
8327 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden
FRU-BRU
8327 kmmeerdere bestemmingen
Diverse Maatschappijen
Deal vinden

Vluchten vanuit Bisjkek naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Bisjkek naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Bisjkek naar Brussel-Nationaal?

De gemiddelde prijs voor alle vluchten vanuit Bisjkek naar Luchthaven van Brussel-Nationaal op KAYAK waarop iedere dag werd geklikt in de afgelopen 12 maanden.
Als je vliegt van Bisjkek naar Brussel-Nationaal kun je overwegen op een vrijdag te vertrekken en dinsdag te vermijden als je op zoek bent naar de beste tarieven. Voor je terugreis naar Bisjkek vind je de beste tarieven op een dinsdag en de duurste op een woensdag.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Bisjkek naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Bisjkek naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Bisjkek naar Brussel-Nationaal

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Bisjkek naar Brussel-Nationaal?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Bisjkek naar Brussel-Nationaal?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Bisjkek naar Brussel-Nationaal.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Bisjkek naar Brussel-Nationaal te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Bisjkek naar Brussel-Nationaal binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Bisjkek naar Brussel-Nationaal?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel-Nationaal vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Bisjkek met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Bisjkek naar Brussel-Nationaal?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel-Nationaal van Bisjkek vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Bisjkek - Brussel-Nationaal

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel-Nationaal - Bisjkek

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: