be.kayak.com is ook beschikbaar in het Frans. Voir le site en français
Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - BCN

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona vanaf €30

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Barcelona-el Prat met vertrek op 19/5. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
wo 8/5
wo 15/5

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Barcelona-el Prat

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Barcelona.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Barcelona.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 45.226.992 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Barcelona-el Prat

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Barcelona-el Prat die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
18:10 - 20:05CRL-BCN
1u 55mdirect
11:00 - 13:15BCN-CRL
2u 15mdirect
€44Ryanair
Deal vinden
di 14 mei. - di 28 mei.
06:30 - 08:25CRL-BCN
1u 55mdirect
11:00 - 13:15BCN-CRL
2u 15mdirect
€45Ryanair
Deal vinden
ma 27 mei. - di 28 mei.
18:10 - 20:05CRL-BCN
1u 55mdirect
09:10 - 11:25BCN-CRL
2u 15mdirect
€47Ryanair
Deal vinden
di 14 mei. - wo 29 mei.
06:30 - 08:25CRL-BCN
1u 55mdirect
20:40 - 22:55BCN-CRL
2u 15mdirect
€48Ryanair
Deal vinden
ma 3 jun. - di 11 jun.
06:30 - 08:25CRL-BCN
1u 55mdirect
05:55 - 08:10BCN-CRL
2u 15mdirect
€49Ryanair
Deal vinden
ma 3 jun. - vr 14 jun.
06:30 - 08:25CRL-BCN
1u 55mdirect
06:45 - 09:00BCN-CRL
2u 15mdirect
€51Ryanair
Deal vinden
ma 27 mei. - do 6 jun.
09:35 - 22:30CRL-BCN
12u 55m1 stop
10:20 - 09:35BCN-CRL
47u 15m2 stops
di 7 mei. - di 14 mei.
20:25 - 22:10CRL-BCN
25u 45m1 stop
07:00 - 08:55BCN-CRL
25u 55m2 stops
za 20 apr. - wo 24 apr.
09:30 - 22:10CRL-BCN
12u 40m1 stop
22:55 - 09:05BCN-CRL
34u 10m2 stops
€172Wizz Air Malta
Deal vinden
do 18 apr. - ma 22 apr.
10:20 - 20:55CRL-BCN
10u 35m1 stop
22:25 - 08:15BCN-CRL
9u 50m1 stop
€194Wizz Air
Deal vinden
do 25 apr. - ma 29 apr.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Barcelona-el Prat om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Barcelona-el Prat te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Barcelona-el Prat naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Barcelona-el Prat te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €78 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en december, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €179 en €163 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Barcelona-el Prat moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Luchthaven van Barcelona-el Prat verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Barcelona-el Prat, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 3 weken voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 46 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
De beste deals voor een tickets voor een enkele reis die KAYAK-gebruikers in de afgelopen 3 dagen hebben gevonden, waren met Ryanair (€30) en Wizz Air Malta (€46). De goedkoopste retourtickets zijn gevonden met Ryanair (€44) en Wizz Air Malta (€172).

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Luchthaven van Barcelona-el Prat?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Barcelona-el Prat.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Barcelona-el Prat vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €46.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Luchthaven van Barcelona-el Prat?

Ieder dag zijn er tusssen 1 en 2 rechtstreekse vluchten die vertrekken vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landen in Luchthaven van Barcelona-el Prat, met een gemiddelde vluchtduur van 1u 55m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 06:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 11 vluchten. De meest gebruikelijke dag van vertrek is zondag, wanneer 18% van alle wekelijkse vluchten vertrekt. De minste vluchten vertrekken op zaterdag.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Luchthaven van Barcelona-el Prat?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona?

Een directe vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona duurt doorgaans 1u 55m. De reis overbrugt een afstand van 1.665 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 06:30 en landen dan in Luchthaven van Barcelona-el Prat om 08:25.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Barcelona-el Prat om 18:10 en landt om 20:05.

Goed om te weten

Laagseizoen

december

Hoogseizoen

april

Goedkoopste vlucht

€30
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 2%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 17%.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Barcelona-el Prat

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Barcelona-el Prat te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona-el Prat

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona?

  De Airbus A321-100/200 is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona?

  Er zijn geen dagelijkse rechtstreekse vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Barcelona vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Barcelona van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Brussel Charleroi (CRL)

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €58 of minder voor een enkele reis en voor €69 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona-el Prat?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona-el Prat vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Barcelona-el Prat

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Barcelona-el Prat naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Barcelona-el Prat

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Barcelona viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar.Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Barcelona-el Prat te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 6259 beoordelingen
6,4comfort
5,7entertainment
6,7boarding
7,5crew
6,1food
Vliegmaatschappij beoordeling

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

6,0 GoedBarth, dec. 2023CRL - PSA
Lees meer over Ryanair-beoordelingen

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Barcelona

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Barcelona die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
19/5zo
directRyanair
1u 55mCRL-BCN
€30
15/9zo
directRyanair
1u 55mCRL-BCN
€31
11/5za
1 stopWizz Air Malta
12u 50mCRL-BCN
€46
11/5za
1 stopWizz Air Malta
12u 50mCRL-BCN
€47
16/4di
2 stops
17u 50mCRL-BCN
€58
16/4di
2 stops
17u 50mCRL-BCN
€59
16/4di
1 stopWizz Air
12u 55mCRL-BCN
€66
16/4di
2 stopsWizz Air
23u 20mCRL-BCN
€90
23/4di
1 stopPegasus Airlines
21u 45mCRL-BCN
€304
16/4di
1 stopPegasus Airlines
21u 45mCRL-BCN
€324

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Barcelona-el Prat

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Barcelona die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
13/4za
directRyanair
1u 55mCRL-BCN
18/4do
directRyanair
2u 15mBCN-CRL
€89
12/4vr
directRyanair
1u 55mCRL-BCN
22/4ma
directRyanair
2u 15mBCN-CRL
€94
13/4za
directRyanair
1u 55mCRL-BCN
16/4di
directRyanair
2u 15mBCN-CRL
€99
13/4za
directRyanair
1u 55mCRL-BCN
16/4di
directRyanair
2u 15mBCN-CRL
€105
13/4za
meerdere bestemmingen
5u 50mCRL-BCN
20/4za
meerdere bestemmingen
9u 55mBCN-CRL
€190
13/4za
meerdere bestemmingenWizz Air
5u 50mCRL-BCN
16/4di
meerdere bestemmingenWizz Air
12u 35mBCN-CRL
€198
13/4za
meerdere bestemmingen
5u 50mCRL-BCN
16/4di
meerdere bestemmingen
12u 40mBCN-CRL
€208
13/4za
meerdere bestemmingenWizz Air
5u 50mCRL-BCN
15/4ma
meerdere bestemmingenWizz Air
9u 50mBCN-CRL
€215
13/4za
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
12u 50mCRL-BCN
16/4di
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
9u 55mBCN-CRL
€241
11/4do
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
12u 40mCRL-BCN
13/4za
meerdere bestemmingenWizz Air Malta
9u 55mBCN-CRL
€456

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Barcelona

Aanbiedingen voor retourvluchten

Barcelona-el Prat - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€29