Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - BLL

€25 Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Billund met vertrek op 24/10. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
wo 21/8
wo 28/8

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Billund

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Billund.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Billund.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 48.084.008 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Billund (CRL-BLL)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Billund die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
13:15 - 14:40CRL-BLL
1u 25mdirect
15:05 - 16:35BLL-CRL
1u 30mdirect
€96Ryanair
Deal vinden
do 1 aug. - do 15 aug.
15:55 - 17:20CRL-BLL
1u 25mdirect
14:00 - 15:30BLL-CRL
1u 30mdirect
€134Ryanair
Deal vinden
zo 4 aug. - zo 11 aug.
12:45 - 14:10CRL-BLL
1u 25mdirect
15:05 - 16:35BLL-CRL
1u 30mdirect
€151Ryanair
Deal vinden
vr 2 aug. - do 15 aug.
12:45 - 14:10CRL-BLL
1u 25mdirect
15:05 - 16:35BLL-CRL
1u 30mdirect
€153Ryanair
Deal vinden
vr 2 aug. - do 15 aug.
12:45 - 14:10CRL-BLL
1u 25mdirect
14:40 - 16:10BLL-CRL
1u 30mdirect
€158Ryanair
Deal vinden
vr 2 aug. - vr 16 aug.
10:20 - 21:50CRL-BLL
35u 30m3 stops
08:25 - 14:45BLL-CRL
30u 20m2 stops
do 15 aug. - zo 18 aug.
10:20 - 21:50CRL-BLL
35u 30m3 stops
08:25 - 11:55BLL-CRL
27u 30m3 stops
do 15 aug. - zo 18 aug.
14:55 - 16:05CRL-BLL
25u 10m2 stops
16:35 - 08:35BLL-CRL
16u 00m2 stops
zo 18 aug. - do 22 aug.
09:05 - 14:40CRL-BLL
29u 35m2 stops
08:25 - 14:45BLL-CRL
30u 20m2 stops
do 15 aug. - zo 18 aug.
09:10 - 13:00CRL-BLL
27u 50m3 stops
08:40 - 08:35BLL-CRL
23u 55m2 stops
vr 2 aug. - do 15 aug.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Billund om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Billund naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund te vliegen is september, wanneer de tickets gemiddeld €31 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juni en maart, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €231 en €219 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Billund verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 2 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 78 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Billund?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €22.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Billund?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landt in Billund, met een gemiddelde vliegtijd van 1u 25m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 12:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 3 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Billund?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund?

Een directe vlucht naar Billund duurt ongeveer 1u 25m om de afstand va 1.070 km vanaf Brussel Charleroi (CRL) te overbruggen.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 12:45 en landen dan in Billund om 14:10.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund om 15:55 en landt om 17:20.

Goed om te weten

Laagseizoen

januari

Hoogseizoen

augustus

Goedkoopste vlucht

€25
Beste tijd om de massa te ontvluchten maar er is wel een gemiddelde toename in de prijs van 74%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 59% lager dan gemiddeld.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Billund

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Billund te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund?

  Je kunt op bij donderdag, vrijdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Billund vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Billund van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips van KAYAK om een goedkope vliegticket vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund te vinden

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €119 of minder voor een enkele reis en voor €44 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Billund Lufthavn?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Billund Lufthavn vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Billund Lufthavn

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Billund Lufthavn naar Brussel Charleroi (CRL)

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Billund

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Billund viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar. Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Billund te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 5474 beoordelingen
6,7Boardingsproces
6,0Maaltijden
6,5Comfort
7,5Personeel
5,7Entertainment
Vliegmaatschappij beoordeling

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

8,0 UitstekendRobert, apr. 2024CRL - ARN
Lees meer over Ryanair-beoordelingen

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Billund

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Billund die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
24/10do
directRyanair
1u 25mCRL-BLL
€25
18/10vr
directRyanair
1u 25mCRL-BLL
€32
22/9zo
directRyanair
1u 25mCRL-BLL
€33
20/10zo
directRyanair
1u 25mCRL-BLL
€68
20/8di
1 stop
15u 00mCRL-BLL
€85
24/9di
1 stop
15u 00mCRL-BLL
€94
24/9di
2 stops
8u 10mCRL-BLL
€95
24/9di
1 stop
15u 00mCRL-BLL
€96
22/8do
1 stop
12u 35mCRL-BLL
€96
21/9za
2 stops
11u 45mCRL-BLL
€97

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Billund

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Billund die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
25/7do
directRyanair
1u 25mCRL-BLL
22/8do
directRyanair
1u 30mBLL-CRL
€132
25/7do
meerdere bestemmingen
10u 15mCRL-BLL
27/7za
meerdere bestemmingen
28u 40mBLL-CRL
€595

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Billund

Aanbiedingen voor retourvluchten

Billund - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€41

Bekijk bestemmingen: