CRL - CDT

Vind goedkope vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana

1 volwassene
Economy
ma 30/10
ma 6/11
Waarom kiezen voor KAYAK

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goed om te weten

Laagseizoen

januari

Hoogseizoen

januari
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 64%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 64% lager dan gemiddeld.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Castellón de la Plana

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Castellón de la Plana te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Castellón de la Plana naar Brussel, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Brusselnaar Castellón de la Plana verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Brussel Charleroi (CRL)

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €16 of minder voor een enkele reis en voor €107 of minder voor een retour.
 • Het hoogseizoen is in november, december en januari. De goedkoopste vliegmaand is januari.
 • Een ochtendvlucht is gemiddeld* 11% goedkoper dan een avondvlucht.
*Het gemiddelde van de laagste prijzen in de zoekresultaten van KAYAK, voor een vertrek binnen de komende 30 dagen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana

 • Hoeveel vluchten gaan er tussen Brussel Charleroi (CRL) en Castellón de la Plana?

  Gemiddeld zijn er 4 directe vluchten per week van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana.

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana?

  Als je op zoek bent naar een vluchtdeal van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana, kijk dan naar vertrek op zaterdagen en vermijd vertrek op een zaterdag, want dit is doorgaans de duurste dag. Als je terugvliegt vanuit Castellón de la Plana is zaterdag de goedkoopste dag om te vliegen en zaterdag de duurste.

 • Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana?

  De vroegste vlucht vertrekt om om 06:20 Brussel Charleroi (CRL) en landt om om 08:30 Castellón de la Plana.

 • Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana?

  De laatste vlucht uit Brussel Charleroi (CRL) om 17:15 en landt om om 19:25 Castellón de la Plana.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Brussel Charleroi (CRL) en Castellón de la Plana?

  Ryanair is de enige vliegmaatschappij met rechtstreekse vluchten tussen Brussel Charleroi (CRL) en Castellón de la Plana.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana?

  De Airbus A320-100/200 is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana?

  Je kunt op bij maandag, vrijdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Castellón de la Plana vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Castellón de la Plana?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Castellón de la Plana van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Castellón de la Plana

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Castellón de la Plana viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar.
Hulp nodig met het kiezen van een vliegmaatschappij waarmee je vanuit Brussel naar Castellón de la Plana kunt vliegen? De KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van een allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk vliegmaatschappijen op basis van de KAYAK-beoordelingen.
6,2
RyanairGemiddelde score op basis van 17915 beoordelingen
52entertainment
72crew
61comfort
55food
66overall
64boarding
Vliegmaatschappij beoordeling

3,5uur vertraging en complete chaos op de luchthaven ivm een dubbele boeking van alle passagiers

Lees meer over Ryanair

3,5uur vertraging en complete chaos op de luchthaven ivm een dubbele boeking van alle passagiers

Niets is leuk aan Ryanair en alles kan veel beter. Anderhalf uur vertraging terwijl we al in het vliegtuig zaten. Glaasje water?! Ryanair geeft niets weg, ook geen glaasje water bij een lange vertraging. Dit was eens maar nooit meer Ryanair

Voordelen: "Leuke crew."
Nadelen: "Doordat iedereen in een soort ‘corridor’ terecht komt, na het boarden is er nauwelijks meer priority-gevoel ;-)"
Voordelen: "Snelle boarding en zeer rustig bevolkte vlucht"
Nadelen: "Bewust stoelen ver van elkaar geven als je niet bij betaalt. Na we vroegen of er mogelijkheid was om toch bij elkaar te zitten bij check in, kregen we antwoord van niet. Eenmaal id vlucht bleek 1/3e Vd vlucht leeg. Passagiers zijn dan zelf gewoon gaan schuiven met hun stoelen om toch per 2 te zitten"
Voordelen: "De prijs, maar zelfs die was nog hoog voor wat ik er voor terug kreeg."
Nadelen: "Chagerijnig personeel, heel kortaf en onduidelijk! In de vlucht had ik weinig ruimte en alles was helemaal volgepropt met tassen."
Nadelen: "Heenvlucht zat er bagage bij terugvlucht niet...vast en zeker hele kleine lettertjes niet gelezen..Dus ergens mijn fout, maar wist niet dat je voor beide reizen moest boeken als je tegelijk een retour boekt. Dus misschien beter aangeven!!! Want 60 euro weer extra bijbetalen is geen fijne terugkomst!"
Nadelen: "Die low cost is geen low cost meer als je een stoel moet betalen, priority moet betalen of je koffer vliegt in de ruimte onder vliegtuig en als je maar 10kg gratis mag meenemen voor 3 weken is dat pauver. Dus de volgende keer gewone lijn vlucht even duur meer confort."
Nadelen: "Door stakingen zaten we meer dan 5h vast aan de luchthaven. Niemand wist van iets, het was chaos. Een duidelijke communicatie had leuk geweest, niet alleen voor ons maar ook voor het personeel van Ryanair zelf"
Voordelen: "Eigenlijk niets speciaals was leuk."
Nadelen: "Dat we een uur vertraging hadden voor we vertrokken, en er voor, tijdens en na de vlucht niets over gezegd is. Pas na landen bleek door op te zoeken op internet dat het aan de Franse Verkeersleiders lag. WAAROM VERTELLEN ZE DAT NIET!"
Nadelen: "Veel onduidelijk bij het afgeven van de bagage! Bleek dan dat ik maar alleen voor de heen vlucht de bagage betaald had en moest opnieuw naar de balie en nogmaals 50 euro betalen voor de koffer. Dus in totaal 100 euro voor het transport van 1 koffer van 17 kg en dat vind ik overdreven! Bovendien vond het personeel onvriendelijk hij de incheck!"

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Castellón de la Plana

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
1913 kmCRL-CDT

Zoek op stops

Brussel Charleroi (CRL) - Castellón de la Plana

Kabine-klassen:

€82

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: