CRL - CFE

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand vanaf €179

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond met een zoekopdracht naar een vlucht die op 23/12 vertrekt. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
Economy
ma 30/10
ma 6/11
Waarom kiezen voor KAYAK

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€179
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Clermont-Ferrand

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Clermont-Ferrand te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Clermont-Ferrand naar Brussel, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Brusselnaar Clermont-Ferrand verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand?

  Als je vliegdatums flexibel zijn, kun je overwegen op een vrijdag naar Clermont-Ferrand te vliegen, omdat we over het algemeen op die dag de goedkoopste tarieven vinden voor deze route. Aan de andere kant is vrijdag de duurste dag om te vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand. Voor je terugreis raden we aan op een vrijdag te vliegen en vrijdagen te vermijden voor de beste deals.

 • Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand?

  De eerste vlucht naar Clermont-Ferrand vertrekt vanaf Brussel Charleroi (CRL) om om 13:25.

 • Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand?

  De laatste vlucht naar Clermont-Ferrand vertrekt vanaf Brussel Charleroi (CRL) om om 22:10.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Brussel Charleroi (CRL) en Clermont-Ferrand?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Brussel Charleroi (CRL) en Clermont-Ferrand.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Clermont-Ferrand vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Clermont-Ferrand?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Clermont-Ferrand van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Clermont-Ferrand

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Clermont-Ferrand die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
23/12za
2 stopsDiverse Maatschappijen
21u 50mCRL-CFE
€179
10/10di
2 stopsDiverse Maatschappijen
10u 35mCRL-CFE
€276
23/12za
3 stopsDiverse Maatschappijen
28u 15mCRL-CFE
€277
10/10di
3 stopsDiverse Maatschappijen
22u 50mCRL-CFE
€286

Zoek op stops

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Clermont-Ferrand

Kabine-klassen: