Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

CRL - MLN

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla vanaf €692

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Melilla met vertrek op 22/4. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
za 18/5
za 25/5
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.553.814 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 22% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Melilla om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Melilla verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 56 dagen voor vertrek boeken.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€692
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Melilla

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Melilla te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Melilla vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Melilla?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Melilla van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Melilla

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Melilla die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
22/4ma
3 stops
30u 00mCRL-MLN
€692
23/4di
3 stops
32u 55mCRL-MLN
€1.320

Zoek op stops

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Melilla

Aanbiedingen voor retourvluchten

Melilla - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

Bekijk bestemmingen: