Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - OUD

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda vanaf €44

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Oujda met vertrek op 16/8. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
wo 24/7
wo 31/7

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Oujda

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Oujda.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Oujda.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.451.814 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 23% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Oujda (CRL-OUD)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Oujda die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
16:20 - 18:20CRL-OUD
3u 00mdirect
18:35 - 22:35OUD-CRL
3u 00mdirect
€140Ryanair
Deal vinden
do 15 aug. - zo 15 sep.
06:40 - 03:50CRL-OUD
22u 10m2 stops
15:00 - 19:05OUD-CRL
3u 05mdirect
ma 8 jul. - vr 12 jul.
16:20 - 18:20CRL-OUD
3u 00mdirect
18:45 - 22:45OUD-CRL
3u 00mdirect
€288Ryanair
Deal vinden
do 18 jul. - do 25 jul.
16:20 - 18:20CRL-OUD
3u 00mdirect
18:40 - 22:40OUD-CRL
3u 00mdirect
€293Ryanair
Deal vinden
do 18 jul. - vr 26 jul.
19:00 - 03:50CRL-OUD
9u 50m2 stops
07:00 - 11:05OUD-CRL
3u 05mdirect
do 18 jul. - di 23 jul.
11:55 - 13:55CRL-OUD
3u 00mdirect
08:00 - 22:50OUD-CRL
13u 50m2 stops
di 6 aug. - wo 16 okt.
16:20 - 18:20CRL-OUD
3u 00mdirect
07:00 - 11:05OUD-CRL
3u 05mdirect
do 18 jul. - di 23 jul.
19:55 - 21:55CRL-OUD
3u 00mdirect
07:00 - 11:05OUD-CRL
3u 05mdirect
€358Air Arabia Maroc
Deal vinden
vr 19 jul. - di 23 jul.
19:55 - 21:55CRL-OUD
3u 00mdirect
15:00 - 19:05OUD-CRL
3u 05mdirect
€386Air Arabia Maroc
Deal vinden
vr 5 jul. - vr 12 jul.
11:55 - 13:55CRL-OUD
3u 00mdirect
07:00 - 11:05OUD-CRL
3u 05mdirect
€392Air Arabia Maroc
Deal vinden
di 16 jul. - di 23 jul.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Oujda om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Oujda naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda te vliegen is november, wanneer de tickets gemiddeld €158 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €505 en €413 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Oujda verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 dag voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 23 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
Het goedkoopste retourticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda dat KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur vonden, was met Ryanair voor €140, gevolgd door Air Arabia Maroc (€358). Deals voor tickets voor een enkele reis werden ook gevonden voor slechts €44 met Ryanair en vanaf €109 met Air Arabia Maroc.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Oujda?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda.
Er zijn 2 vliegmaatschappijen die non-stop vliegen vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda. Dit zijn Air Arabia Maroc en Ryanair. De goedkoopste vliegmaatschappij voor deze route is Ryanair, met de beste deal voor een enkele reis voor €39. Doorgaans vind je de beste prijzen op deze route bij Ryanair.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Oujda?

Ieder dag zijn er tusssen 1 en 2 rechtstreekse vluchten die vertrekken vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landen in Oujda, met een gemiddelde vluchtduur van 3u 00m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 16:00 en de meeste vluchten vertrekken 's middags. Iedere week zijn er 5 vluchten. De meest gebruikelijke dag van vertrek is vrijdag, wanneer 40% van alle wekelijkse vluchten vertrekt. De minste vluchten vertrekken op dinsdag.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Oujda?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda?

De gemiddelde directe vlucht duurt 2u 55m, voor een afstand van 2.923 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 11:55 en landen dan in Oujda om 13:55.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda om 19:55 en landt om 21:55.

Goed om te weten

Laagseizoen

maart

Hoogseizoen

juli

Goedkoopste vlucht

€44
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 61%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 127%.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Oujda

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Oujda te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda?

  Als je vanaf Brussel Charleroi (CRL) vliegt, gebruik je Brussel Charleroi (CRL). Je komt aan op Oujda, ook wel bekend als Oujda Les Angades.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda?

  Je kunt op bij dinsdag, donderdag, vrijdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Oujda vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Oujda van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips van KAYAK om een goedkope vliegticket vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda te vinden

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €199 of minder voor een enkele reis en voor €360 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda Les Angades?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Les Angades vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Oujda Les Angades

dinsdag

Air Arabia Maroc

Air Arabia Maroc

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Air Arabia Maroc,Ryanair

Air Arabia Maroc,Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Oujda Les Angades naar Brussel Charleroi (CRL)

dinsdag

Air Arabia Maroc

Air Arabia Maroc

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Air Arabia Maroc,Ryanair

Air Arabia Maroc,Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Oujda

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Oujda viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar. Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Oujda te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 5539 beoordelingen
6,7Boardingsproces
7,5Personeel
6,5Comfort
6,1Maaltijden
5,7Entertainment
Vliegmaatschappij beoordeling

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

8,0 UitstekendRobert, apr. 2024CRL - ARN
Lees meer over Ryanair-beoordelingen

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

3,5uur vertraging en complete chaos op de luchthaven ivm een dubbele boeking van alle passagiers

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Oujda

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Oujda die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
16/8vr
directRyanair
3u 00mCRL-OUD
€44
15/8do
directRyanair
3u 00mCRL-OUD
€45
11/8zo
directRyanair
3u 00mCRL-OUD
€46
11/8zo
directRyanair
3u 00mCRL-OUD
€51
9/8vr
directRyanair
3u 00mCRL-OUD
€65
9/8vr
directRyanair
3u 00mCRL-OUD
€71
17/8za
1 stop
10u 20mCRL-OUD
€82
13/8di
directAir Arabia Maroc
3u 00mCRL-OUD
€109
6/8di
directAir Arabia Maroc
3u 00mCRL-OUD
€171
30/7di
directAir Arabia Maroc
3u 00mCRL-OUD
€206

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Oujda

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Oujda die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
25/6di
directAir Arabia Maroc
3u 00mCRL-OUD
28/6vr
directAir Arabia Maroc
3u 05mOUD-CRL
€184
25/6di
directAir Arabia Maroc
3u 00mCRL-OUD
2/7di
directAir Arabia Maroc
3u 05mOUD-CRL
€201
25/6di
direct
3u 00mCRL-OUD
4/7do
direct
3u 00mOUD-CRL
€223
25/6di
direct
3u 00mCRL-OUD
30/6zo
direct
3u 00mOUD-CRL
€230
25/6di
direct
3u 00mCRL-OUD
4/7do
meerdere bestemmingen
7u 45mOUD-CRL
€231
25/6di
directAir Arabia Maroc
3u 00mCRL-OUD
2/7di
directAir Arabia Maroc
3u 05mOUD-CRL
€232
27/6do
directRyanair
3u 00mCRL-OUD
7/7zo
directRyanair
3u 00mOUD-CRL
€300
27/6do
directRyanair
3u 00mCRL-OUD
4/7do
directRyanair
3u 00mOUD-CRL
€301
27/6do
directRyanair
3u 00mCRL-OUD
4/7do
directRyanair
3u 00mOUD-CRL
€337
28/6vr
directRyanair
3u 00mCRL-OUD
21/7zo
directRyanair
3u 00mOUD-CRL
€359

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Oujda

Aanbiedingen voor retourvluchten

Oujda - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€215

Bekijk bestemmingen: