Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - PGF

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan vanaf €37

Dit is de laagste prijs voor een retourvlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Perpignan met vertrek op 23/5. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
za 18/5
za 25/5

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Perpignan

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Perpignan.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Perpignan.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.553.814 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 22% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Perpignan (CRL-PGF)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Perpignan die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
06:30 - 08:15CRL-PGF
1u 45mdirect
08:55 - 10:45PGF-CRL
1u 50mdirect
€37Ryanair
Deal vinden
do 23 mei. - zo 26 mei.
06:30 - 08:15CRL-PGF
1u 45mdirect
08:55 - 10:45PGF-CRL
1u 50mdirect
€38Ryanair
Deal vinden
do 23 mei. - zo 26 mei.
06:30 - 08:15CRL-PGF
1u 45mdirect
09:25 - 11:15PGF-CRL
1u 50mdirect
€46Ryanair
Deal vinden
do 2 mei. - wo 19 jun.
06:45 - 08:30CRL-PGF
1u 45mdirect
19:05 - 20:55PGF-CRL
1u 50mdirect
€49Ryanair
Deal vinden
zo 12 mei. - za 18 mei.
06:45 - 08:30CRL-PGF
1u 45mdirect
09:25 - 11:15PGF-CRL
1u 50mdirect
€53Ryanair
Deal vinden
zo 5 mei. - wo 19 jun.
12:35 - 14:20CRL-PGF
1u 45mdirect
08:55 - 10:45PGF-CRL
1u 50mdirect
€55Ryanair
Deal vinden
vr 7 jun. - zo 9 jun.
07:15 - 09:00CRL-PGF
1u 45mdirect
20:10 - 22:00PGF-CRL
1u 50mdirect
€56Ryanair
Deal vinden
wo 8 mei. - di 18 jun.
07:15 - 09:00CRL-PGF
1u 45mdirect
14:45 - 16:35PGF-CRL
1u 50mdirect
€57Ryanair
Deal vinden
wo 18 sep. - vr 20 sep.
13:15 - 21:45CRL-PGF
32u 30m2 stops
09:45 - 12:10PGF-CRL
26u 25m2 stops
zo 12 mei. - za 18 mei.
17:30 - 19:45CRL-PGF
26u 15m2 stops
15:40 - 12:15PGF-CRL
20u 35m2 stops
vr 7 jun. - zo 9 jun.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Perpignan om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Perpignan naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan te vliegen is november, wanneer de tickets gemiddeld €47 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn januari en juli, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €192 en €171 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Perpignan verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 5 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 24 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Perpignan?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €37.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Perpignan?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landt in Perpignan, met een gemiddelde vliegtijd van 1u 45m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 06:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 6 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Perpignan?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan?

Directe vluchten duren gemiddeld 1u 45m om de 1.394 km tussen Brussel Charleroi (CRL) en Perpignan te vliegen.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 06:30 en landen dan in Perpignan om 08:15.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan om 18:00 en landt om 19:45.

Goed om te weten

Laagseizoen

november

Hoogseizoen

augustus

Goedkoopste vlucht

€37
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 46%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 29%.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Perpignan

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Perpignan te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan?

  Als je vanaf Brussel Charleroi (CRL) vliegt, gebruik je Brussel Charleroi (CRL). Je komt aan op Perpignan, ook wel bekend als Perpignan Llabanere.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan?

  Je kunt op bij dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Perpignan vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Perpignan van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan Llabanere?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Llabanere vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Perpignan Llabanere

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Perpignan Llabanere naar Brussel Charleroi (CRL)

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Perpignan

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Perpignan viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar.Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Perpignan te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 6201 beoordelingen
6,4comfort
6,7boarding
7,5crew
5,7entertainment
6,1food
Vliegmaatschappij beoordeling

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

8,0 UitstekendRobert, apr. 2024CRL - ARN
Lees meer over Ryanair-beoordelingen

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Perpignan

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Perpignan die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
18/5za
directRyanair
1u 45mCRL-PGF
€45
25/4do
directRyanair
1u 45mCRL-PGF
€68
6/8di
directRyanair
1u 45mCRL-PGF
€70
18/5za
2 stops
27u 35mCRL-PGF
€175
5/8ma
2 stops
36u 55mCRL-PGF
€214
7/7zo
directRyanair
1u 45mCRL-PGF
€216
28/5di
3 stops
11u 40mCRL-PGF
€222
5/8ma
3 stops
36u 55mCRL-PGF
€255
4/5za
2 stops
25u 20mCRL-PGF
€265
6/8di
3 stops
48u 25mCRL-PGF
€267

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Perpignan

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Perpignan die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
23/4di
directRyanair
1u 45mCRL-PGF
1/5wo
directRyanair
1u 50mPGF-CRL
€85
19/4vr
directRyanair
1u 45mCRL-PGF
4/5za
directRyanair
1u 50mPGF-CRL
€215
19/4vr
meerdere bestemmingen
26u 15mCRL-PGF
4/5za
meerdere bestemmingen
26u 25mPGF-CRL
€1.225
19/4vr
meerdere bestemmingen
26u 15mCRL-PGF
4/5za
meerdere bestemmingen
45u 50mPGF-CRL
€1.366

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Perpignan

Aanbiedingen voor retourvluchten

Perpignan - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€46