Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten

CRL - PDL

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada vanaf €46

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Ponta Delgada met vertrek op 12/8. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
wo 24/7
wo 31/7

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Ponta Delgada

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Ponta Delgada.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Ponta Delgada.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.451.814 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 23% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Ponta Delgada (CRL-PDL)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Ponta Delgada die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
06:45 - 08:50CRL-PDL
4u 05mdirect
09:25 - 15:30PDL-CRL
4u 05mdirect
€135Ryanair
Deal vinden
ma 26 aug. - ma 2 sep.
06:45 - 08:50CRL-PDL
4u 05mdirect
09:25 - 15:30PDL-CRL
4u 05mdirect
€201Ryanair
Deal vinden
ma 12 aug. - ma 19 aug.
06:45 - 08:50CRL-PDL
4u 05mdirect
09:25 - 15:30PDL-CRL
4u 05mdirect
€207Ryanair
Deal vinden
ma 5 aug. - ma 12 aug.
06:45 - 08:50CRL-PDL
4u 05mdirect
09:25 - 15:30PDL-CRL
4u 05mdirect
€210Ryanair
Deal vinden
ma 16 sep. - ma 23 sep.
17:00 - 23:45CRL-PDL
8u 45m1 stop
20:05 - 15:15PDL-CRL
17u 10m1 stop
do 5 sep. - do 26 sep.
16:55 - 23:45CRL-PDL
8u 50m1 stop
06:30 - 22:55PDL-CRL
14u 25m1 stop
di 17 sep. - do 19 sep.
16:50 - 23:45CRL-PDL
8u 55m1 stop
06:30 - 15:15PDL-CRL
6u 45m1 stop
wo 18 sep. - vr 20 sep.
06:45 - 08:50CRL-PDL
4u 05mdirect
09:25 - 15:30PDL-CRL
4u 05mdirect
€263Ryanair
Deal vinden
ma 22 jul. - ma 29 jul.
17:20 - 21:00CRL-PDL
5u 40m1 stop
08:20 - 16:45PDL-CRL
6u 25m1 stop
zo 20 okt. - za 26 okt.
16:55 - 23:45CRL-PDL
8u 50m1 stop
06:30 - 19:30PDL-CRL
11u 00m1 stop
di 17 sep. - ma 23 sep.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Ponta Delgada om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Ponta Delgada naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada te vliegen is juni, wanneer de tickets gemiddeld €62 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn december en juli, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €387 en €361 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Ponta Delgada verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 dag voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 22 dagen voor vertrek boeken.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Ponta Delgada?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landt in Ponta Delgada, met een gemiddelde vliegtijd van 4u 05m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 06:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 1 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Ponta Delgada?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada?

Directe vluchten duren gemiddeld 4u 05m om de 4.445 km tussen Brussel Charleroi (CRL) en Ponta Delgada te vliegen.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 06:45 en landen dan in Ponta Delgada om 08:50.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada om 06:45 en landt om 08:50.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€46
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Ponta Delgada

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Ponta Delgada te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada?

  Als je vanaf Brussel Charleroi (CRL) vliegt, gebruik je Brussel Charleroi (CRL). Je komt aan op Ponta Delgada, ook wel bekend als Ponta Delgada Aeroporto João Paulo II.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada?

  Je kunt op bij maandag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Ponta Delgada vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Ponta Delgada van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips van KAYAK om een goedkope vliegticket vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada te vinden

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €108 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada Aeroporto João Paulo II?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Aeroporto João Paulo II vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Ponta Delgada Aeroporto João Paulo II

maandag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Ponta Delgada Aeroporto João Paulo II naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Ponta Delgada

Actuele deals voor enkele reizen

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Ponta Delgada die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
12/8ma
directRyanair
4u 05mCRL-PDL
€46
14/10ma
directRyanair
4u 05mCRL-PDL
€53
21/10ma
directRyanair
4u 05mCRL-PDL
€62
5/8ma
directRyanair
4u 05mCRL-PDL
€69
7/10ma
directRyanair
4u 05mCRL-PDL
€84
1/7ma
directRyanair
4u 05mCRL-PDL
€89
29/7ma
directRyanair
4u 05mCRL-PDL
€101
7/8wo
2 stops
29u 35mCRL-PDL
€201
8/8do
2 stops
16u 35mCRL-PDL
€212
11/8zo
1 stop
8u 15mCRL-PDL
€224

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Ponta Delgada

Kabine-klassen:

€95