Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

CRL - YVR

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Vancouver vanaf €579

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Vancouver Intl met vertrek op 29/6. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
zo 31/3
zo 7/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.369.401 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Brussel naar Vancouver Intl

 
Dit zijn de de goedkoopste deals voor vluchten vanuit Brussel naar Vancouver Intl die op dit moment werden gevonden op KAYAK samen met de opties van de populairste vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers voor deze route kozen. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.

Recente deals voor retourvluchten vanuit Brussel naar Vancouver Intl

Aanbevolen deals voor retourvluchten met de populairste vliegmaatschappij, die in de komende maanden vertrekken vanuit Brussel naar Vancouver Intl.

Recente deals voor enkele vluchten vanuit Brussel naar Vancouver Intl

Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een paar van de beste deals voor een enkele reis vanuit Brussel naar Vancouver Intl die onlangs zijn gevonden op KAYAK.

Recente deals voor lastminute vluchten vanuit Brussel naar Vancouver Intl

Vertrek je binnenkort, maar zoek je een aanbieding? Bekijk onze nieuwste deals voor lastminutevluchten vanuit Brussel naar Vancouver Intl.

Recente deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar Vancouver Intl

De laatste deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar Vancouver Intl, zodat je relaxed kunt gaan zitten en niet hoeft over te stappen.

Goedkope deals voor bus en treinreizen vanuit Brussel naar Vancouver Intl

Vind bus- en treinretourtickets vanuit Brussel naar Vancouver Intl.

Alle deals voor retourvluchten naar Vancouver Intl

De goedkoopste vliegtickets naar Vancouver Intl die onlangs op KAYAK werden gevonden.
22:10 - 20:34CRL-YVR
31u 24m3 stops
za 29 jun.
08:20 - 20:15CRL-YVR
43u 55m3 stops
vr 15 mrt.
16:45 - 14:50CRL-YVR
31u 05m2 stops
€1.063
Deal vinden
za 29 jun.
09:10 - 12:50CRL-YVR
35u 40m2 stops
€1.208
Deal vinden
do 14 mrt.
08:45 - 14:50CRL-YVR
38u 05m2 stops
€1.260
Deal vinden
vr 15 mrt.
21:05 - 20:35CRL-YVR
31u 30m3 stops
€1.613
Deal vinden
do 14 mrt.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Vancouver Intl om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Vancouver Intl te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Vancouver Intl naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Vancouver Intl te vliegen is september, wanneer de tickets gemiddeld €704 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn januari en december, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €842 en €841 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Vancouver Intl moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Luchthaven van Vancouver Intl verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Luchthaven van Vancouver Intl, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 43 dagen voor vertrek boeken.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€579
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Vancouver

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Vancouver Intl

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Vancouver Intl te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Vancouver

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Vancouver?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Vancouver?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Vancouver.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Vancouver te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Vancouver binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Vancouver?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Vancouver vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Vancouver?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Vancouver van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Brussel Charleroi (CRL) - Vancouver

Kabine-klassen: