Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

CRL - WAS

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C. vanaf €292

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond tijdens het zoeken naar een vertrekkende vlucht vanaf 9/5. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
ma 25/3
ma 1/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.468.296 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Brussel naar Washington D.C.

 
Dit zijn de de goedkoopste deals voor vluchten vanuit Brussel naar Washington D.C. die op dit moment werden gevonden op KAYAK samen met de opties van de populairste vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers voor deze route kozen. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.

Recente deals voor retourvluchten vanuit Brussel naar Washington D.C.

Aanbevolen deals voor retourvluchten met de populairste vliegmaatschappij, die in de komende maanden vertrekken vanuit Brussel naar Washington D.C..

Recente deals voor enkele vluchten vanuit Brussel naar Washington D.C.

Alleen een enkele reis nodig? Hieronder vind je een paar van de beste deals voor een enkele reis vanuit Brussel naar Washington D.C. die onlangs zijn gevonden op KAYAK.

Recente deals voor lastminute vluchten vanuit Brussel naar Washington D.C.

Vertrek je binnenkort, maar zoek je een aanbieding? Bekijk onze nieuwste deals voor lastminutevluchten vanuit Brussel naar Washington D.C..

Recente deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar Washington D.C.

De laatste deals voor rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar Washington D.C., zodat je relaxed kunt gaan zitten en niet hoeft over te stappen.

Goedkope deals voor bus en treinreizen vanuit Brussel naar Washington D.C.

Vind bus- en treinretourtickets vanuit Brussel naar Washington D.C..

Alle deals voor retourvluchten naar Washington D.C.

De goedkoopste vliegtickets naar Washington D.C. die onlangs op KAYAK werden gevonden.
15:55 - 17:40CRL-IAD
31u 45m3 stops
do 9 mei.
20:10 - 17:40CRL-BWI
51u 30m3 stops
ma 10 jun.
09:15 - 17:40CRL-IAD
38u 25m3 stops
do 6 jun.
15:55 - 17:40CRL-BWI
55u 45m3 stops
do 9 mei.
19:45 - 17:40CRL-IAD
51u 55m3 stops
wo 12 jun.
09:00 - 17:40CRL-BWI
38u 40m3 stops
ma 15 apr.
21:05 - 17:55CRL-BWI
49u 50m3 stops
za 23 mrt.
21:30 - 17:55CRL-BWI
49u 25m3 stops
zo 24 mrt.
09:10 - 17:55CRL-BWI
37u 45m2 stops
zo 24 mrt.
09:10 - 13:55CRL-IAD
57u 45m3 stops
do 21 mrt.
12:10 - 15:00CRL-IAD
32u 50m3 stops
16:40 - 20:30IAD-CRL
21u 50m2 stops
wo 28 feb. - vr 1 mrt.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Washington D.C. om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C. te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Washington D.C. naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C. te vliegen is september, wanneer de tickets gemiddeld €454 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €612 en €576 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C. moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Washington D.C. verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C., een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 49 dagen voor vertrek boeken.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Washington D.C.

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Washington D.C. te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C.?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C.?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C..

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C. te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C. binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C.?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Washington D.C. vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Washington D.C.?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Washington D.C. van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Brussel Charleroi (CRL) - Washington D.C.

Aanbiedingen voor retourvluchten

Washington D.C. - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen: