Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

BRU - MGQ

Vind goedkope vluchten van Brussel naar Mogadishu

1 volwassene
vr 22/3
vr 29/3

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Mogadishu

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Mogadishu.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Mogadishu.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.407.861 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Mogadishu om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Mogadishu te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Mogadishu naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Mogadishu te vliegen is november, wanneer de tickets gemiddeld €785 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en december, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €1.396 en €1.092 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Mogadishu moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaalnaar Mogadishu verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Mogadishu, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 0 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 61 dagen voor vertrek boeken.

Goed om te weten

Laagseizoen

augustus

Hoogseizoen

juli
Beste tijd om de massa te ontvluchten maar er is wel een gemiddelde toename in de prijs van 15%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 50%.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Mogadishu

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Mogadishu te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel naar Mogadishu

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel naar Mogadishu?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel naar Mogadishu?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel naar Mogadishu.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel naar Mogadishu te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel naar Mogadishu binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel naar Mogadishu?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Mogadishu vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel naar Mogadishu?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Mogadishu van Brussel vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Mogadishu

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
10679 kmBRU-MGQ

Zoek op stops

Brussel - Mogadishu

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: