Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

CRA - BRU

Vind goedkope vluchten van Craiova naar Brussel-Nationaal

1 volwassene
za 11/5
za 18/5
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 46.099.007 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 22% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Craiova naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Craiova naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Craiova naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel-Nationaal naar Craiova, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Craiova naar Luchthaven van Brussel-Nationaal te vliegen is november, wanneer de tickets gemiddeld €27 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €176 en €151 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Craiova naar Luchthaven van Brussel-Nationaal moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Craiovanaar Luchthaven van Brussel-Nationaal verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Craiova naar Luchthaven van Brussel-Nationaal, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 5 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 70 dagen voor vertrek boeken.

Goed om te weten

Laagseizoen

augustus

Hoogseizoen

oktober
Beste tijd om de massa te ontvluchten maar er is wel een gemiddelde toename in de prijs van 120%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 59% lager dan gemiddeld.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Craiova naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Craiova naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Craiova naar Brussel-Nationaal

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Craiova naar Brussel-Nationaal?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Craiova naar Brussel-Nationaal?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Craiova naar Brussel-Nationaal.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Craiova naar Brussel-Nationaal te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Craiova naar Brussel-Nationaal binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Craiova naar Brussel-Nationaal?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel-Nationaal vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Craiova met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Craiova naar Brussel-Nationaal?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel-Nationaal van Craiova vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Craiova naar Brussel

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
2608 kmCRA-BRU

Zoek op stops

Craiova - Brussel-Nationaal

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel-Nationaal - Craiova

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: