GDN - ANR

Vind goedkope vluchten vanuit Gdansk naar Antwerpen

1 volwassene
Economy
ma 30/10
ma 6/11
Waarom kiezen voor KAYAK

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Gdansk naar Antwerpen

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Gdansk naar Antwerpen te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpen naar Gdansk, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Gdansknaar Antwerpen verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Gdansk naar Antwerpen

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Gdansk naar Antwerpen?

  Als je vliegt van Gdansk naar Antwerpen kun je overwegen op een zaterdag te vertrekken en zaterdag te vermijden als je op zoek bent naar de beste tarieven. Voor je terugreis naar Gdansk vind je de beste tarieven op een zaterdag en de duurste op een zaterdag.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Gdansk en Antwerpen?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Gdansk naar Antwerpen.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Gdansk naar Antwerpen?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Gdansk naar Antwerpen?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Gdansk naar Antwerpen.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Gdansk naar Antwerpen te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Antwerpen vanuit Gdansk binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Gdansk naar Antwerpen?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Antwerpen vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Gdansk met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Gdansk naar Antwerpen?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Antwerpen vanuit Gdansk tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Gdansk naar Antwerpen

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
1615 kmGDN-ANR

Zoek op stops

Gdansk - Antwerpen

Aanbiedingen voor retourvluchten

Antwerpen - Gdansk

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: