GRO - ANR

Vind goedkope vluchten van Gerona naar Antwerpen

1 volwassene
Economy
ma 30/10
ma 6/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 43.647.484 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Girona-Costa Brava naar Antwerpen

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Girona-Costa Brava naar Antwerpen te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpen naar Gerona, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Geronanaar Antwerpen verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Gerona

 • Een ochtendvlucht is gemiddeld* 2% goedkoper dan een avondvlucht.
*Het gemiddelde van de laagste prijzen in de zoekresultaten van KAYAK, voor een vertrek binnen de komende 30 dagen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Gerona naar Antwerpen

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Gerona naar Antwerpen?

  De prijs voor je vliegtickets is over het algemeen goedkoper als je op een zaterdag naar Antwerpen vliegt en duurder op een zaterdag. Voor je terugreis naar Gerona kun je overwegen op een zaterdag terug te vliegen en zaterdagen te vermijden voor betere deals.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Gerona en Antwerpen?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Gerona en Antwerpen.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Gerona naar Antwerpen?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Gerona naar Antwerpen?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Gerona naar Antwerpen.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Gerona naar Antwerpen te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Gerona naar Antwerpen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Gerona naar Antwerpen?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Antwerpen vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Gerona met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Gerona naar Antwerpen?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Antwerpen van Gerona vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Gerona naar Antwerpen

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
1674 kmGRO-ANR

Zoek op stops

Gerona - Antwerpen

Aanbiedingen voor retourvluchten

Antwerpen - Gerona

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: