Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips

CPH - ANR

Vind goedkope vluchten vanuit Kopenhagen naar Antwerpen

1 volwassene
ma 1/4
ma 8/4
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 49.038.199 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Kopenhagen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Kopenhagen naar Antwerpen om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Kopenhagen naar Antwerpen te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpen naar Kopenhagen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Kopenhagen naar Antwerpen te vliegen is februari, wanneer de tickets gemiddeld €144 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn mei en juli, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €310 en €277 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Kopenhagen naar Antwerpen moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Kopenhagennaar Antwerpen verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Kopenhagen naar Antwerpen, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 4 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 74 dagen voor vertrek boeken.

Goed om te weten

Laagseizoen

februari

Hoogseizoen

juni
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 33%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 26% lager dan gemiddeld.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Kopenhagen naar Antwerpen

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Kopenhagen naar Antwerpen te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Kopenhagen naar Antwerpen

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Kopenhagen naar Antwerpen?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Kopenhagen naar Antwerpen?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Kopenhagen naar Antwerpen.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Kopenhagen naar Antwerpen te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Antwerpen vanuit Kopenhagen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Kopenhagen naar Antwerpen?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Antwerpen vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Kopenhagen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Kopenhagen naar Antwerpen?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Antwerpen vanuit Kopenhagen tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Kopenhagen naar Antwerpen

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
1178 kmCPH-ANR

Zoek op stops

Kopenhagen - Antwerpen

Aanbiedingen voor retourvluchten

Antwerpen - Kopenhagen

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: