IEV - BRU

Vind goedkope vluchten van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal

1 volwassene
Economy
vr 27/10
vr 3/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.768.652 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Zhulhany naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Zhulhany naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Brussel naar Kiev, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Kievnaar Brussel verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal?

  Als je vliegdatums flexibel zijn, kun je overwegen op een woensdag naar Brussel-Nationaal te vliegen, omdat we over het algemeen op die dag de goedkoopste tarieven vinden voor deze route. Aan de andere kant is woensdag de duurste dag om te vliegen van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal. Voor je terugreis raden we aan op een woensdag te vliegen en woensdagen te vermijden voor de beste deals.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Kiev Zhulhany en Brussel-Nationaal?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Kiev Zhulhany en Brussel-Nationaal.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel-Nationaal vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Kiev Zhulhany met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Kiev Zhulhany naar Brussel-Nationaal?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel-Nationaal van Kiev Zhulhany vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Kiev naar Brussel

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
2929 kmIEV-BRU

Zoek op stops

Kiev Zhulhany - Brussel-Nationaal

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel-Nationaal - Kiev Zhulhany

Kabine-klassen: