Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

LGG - BCN

Vind goedkope vluchten vanuit Luik naar Barcelona

1 volwassene
Mon 20/5
Mon 27/5
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 43.717.470 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 22% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Luik naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Luik naar Barcelona-el Prat om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luik naar Luchthaven van Barcelona-el Prat te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Barcelona-el Prat naar Luik, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luik naar Luchthaven van Barcelona-el Prat te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €80 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en december, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €182 en €166 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luik naar Luchthaven van Barcelona-el Prat moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luiknaar Luchthaven van Barcelona-el Prat verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luik naar Luchthaven van Barcelona-el Prat, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 3 weken voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 46 dagen voor vertrek boeken.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Luik naar Barcelona-el Prat

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Luik naar Barcelona-el Prat te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Luik naar Barcelona-el Prat

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Luik naar Barcelona?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Luik naar Barcelona?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Luik naar Barcelona.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Luik naar Barcelona te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Luik naar Barcelona binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Luik naar Barcelona?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Barcelona vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Luik met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Luik naar Barcelona?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Barcelona van Luik vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Luik naar Barcelona

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
1721 kmLGG-BCN

Zoek op stops

Luik - Barcelona

Aanbiedingen voor retourvluchten

Barcelona-el Prat - Luik

Kabine-klassen: