LGG - CIA

Vind goedkope vluchten van Luik naar Rome Roma Ciampino

1 volwassene
Economy
ma 30/10
ma 6/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 43.647.484 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Luik naar Roma Ciampino

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Luik naar Roma Ciampino te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Rome naar Luik, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luiknaar Rome verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Luik naar Rome Roma Ciampino

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Luik naar Rome Roma Ciampino?

  Als je op zoek bent naar een vluchtdeal van Luik naar Rome Roma Ciampino, kijk dan naar vertrek op zaterdagen en vermijd vertrek op een zaterdag, want dit is doorgaans de duurste dag. Als je terugvliegt vanuit Rome Roma Ciampino is zaterdag de goedkoopste dag om te vliegen en zaterdag de duurste.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Luik en Rome Roma Ciampino?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Luik en Rome Roma Ciampino.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Luik naar Rome Roma Ciampino?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Luik naar Rome Roma Ciampino?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Luik naar Rome Roma Ciampino.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Luik naar Rome Roma Ciampino te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Luik naar Rome Roma Ciampino binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Luik naar Rome Roma Ciampino?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Rome Roma Ciampino vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Luik met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Luik naar Rome Roma Ciampino?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Rome Roma Ciampino van Luik vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Luik naar Rome

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
1809 kmLGG-CIA

Zoek op stops

Luik - Rome Roma Ciampino

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: