Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

LGG - TCI

Vind goedkope vluchten vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife

1 volwassene
0 tassen
ma 22/7
ma 29/7
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.325.680 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 23% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Luik naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste vliegroute Luik naar Santa Cruz de Tenerife?

De goedkoopste prijs die gebruikers die in de afgelopen 2 weken op KAYAK vonden voor enkele reizen vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife.
Onze gegevens laten zien dat de goedkoopste route voor een enkele reis vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife €97 kost en tussen Luik en Granadilla de Abona was. Doorgaans vind je de beste prijzen op deze vliegroute. De gemiddelde prijs voor een retourvlucht is voor deze route €335.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Luik, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €184 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €472 en €418 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luiknaar Santa Cruz de Tenerife verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 dag voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 40 dagen voor vertrek boeken.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luik en Santa Cruz de Tenerife?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Luik en landt in Santa Cruz de Tenerife, met een gemiddelde vliegtijd van 5u 00m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 12:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 2 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luik en Santa Cruz de Tenerife?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Wat is het vroegste vertrekmoment vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luik nemen om 12:30 en landen dan in Santa Cruz de Tenerife om 16:30.

Wat is het laatste vertrekmoment vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife om 15:05 en landt om 19:05.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Luik naar Santa Cruz de Tenerife.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife?

  Je kunt op bij woensdag, en zaterdag een rechtstreekse vlucht nemen vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Santa Cruz de Tenerife vanuit Luik binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Santa Cruz de Tenerife vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Luik met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Santa Cruz de Tenerife vanuit Luik tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Boek goedkope vluchten vanuit Luik naar Santa Cruz de Tenerife

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
4927 kmLGG-TCI

Zoek op stops

Luik - Santa Cruz de Tenerife

Aanbiedingen voor retourvluchten

Santa Cruz de Tenerife - Luik

Kabine-klassen:

€335

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: