Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

LGG - TUN

Vind goedkope vluchten vanuit Luik naar Tunis

1 volwassene
0 tassen
ma 17/6
ma 24/6
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 41.904.688 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Luik naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Luik naar Tunis om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luik naar Tunis te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Tunis naar Luik, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luik naar Tunis te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €147 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €454 en €317 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luik naar Tunis moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luiknaar Tunis verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luik naar Tunis, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 3 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 72 dagen voor vertrek boeken.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Luik naar Tunis

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Luik naar Tunis te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Luik naar Tunis

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Luik naar Tunis?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Luik naar Tunis?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Luik naar Tunis.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Luik naar Tunis te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Tunis vanuit Luik binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Luik naar Tunis?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Tunis vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Luik met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Luik naar Tunis?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Tunis vanuit Luik tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Luik - Tunis

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: