be.kayak.com is ook beschikbaar in het Frans. Voir le site en français
Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips

OST - TCI

Vind goedkope vluchten vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife

1 volwassene
0 tassen
vr 12/7
vr 19/7
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.212.782 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 23% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten vanuit Oostende naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste vliegroute Oostende naar Santa Cruz de Tenerife?

De goedkoopste prijs die gebruikers die in de afgelopen 2 weken op KAYAK vonden voor enkele reizen vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife.
Onze gegevens laten zien dat de goedkoopste route voor een enkele reis vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife €142 kost en tussen Oostende en Granadilla de Abona was. Doorgaans vind je de beste prijzen op deze vliegroute. De gemiddelde prijs voor een retourvlucht is voor deze route €255.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Oostende en Santa Cruz de Tenerife?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife vliegt en dat is TUI Fly Belgium. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf TUI Fly Belgium voor de route kost €253.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Oostende en Santa Cruz de Tenerife?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Oostende en landt in Santa Cruz de Tenerife, met een gemiddelde vliegtijd van 5u 00m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 06:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 4 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Oostende en Santa Cruz de Tenerife?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Wat is het vroegste vertrekmoment vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Oostende nemen om 06:00 en landen dan in Santa Cruz de Tenerife om 10:00.

Wat is het laatste vertrekmoment vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife om 14:45 en landt om 18:45.

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife?

  De Boeing 737 MAX 8 is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Oostende naar Santa Cruz de Tenerife.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife?

  Je kunt op bij maandag, woensdag, donderdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Santa Cruz de Tenerife vanuit Oostende binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Santa Cruz de Tenerife vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Oostende met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Santa Cruz de Tenerife vanuit Oostende tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips van KAYAK om een goedkope vliegticket vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife te vinden

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €455 of minder voor een retour.

Boek goedkope vluchten vanuit Oostende naar Santa Cruz de Tenerife

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
4808 kmOST-TCI

Zoek op stops

Oostende - Santa Cruz de Tenerife

Aanbiedingen voor retourvluchten

Santa Cruz de Tenerife - Oostende

Kabine-klassen:

€255

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: