PDL - ANR

Vind goedkope vluchten vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen

1 volwassene
Economy
do 2/11
do 9/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 42.686.282 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpen naar Ponta Delgada, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Ponta Delgadanaar Antwerpen verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Ponta Delgada naar Antwerpen?

  Als je vliegt van Ponta Delgada naar Antwerpen kun je overwegen op een maandag te vertrekken en maandag te vermijden als je op zoek bent naar de beste tarieven. Voor je terugreis naar Ponta Delgada vind je de beste tarieven op een maandag en de duurste op een maandag.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Ponta Delgada en Antwerpen?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Ponta Delgada naar Antwerpen.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Antwerpen vanuit Ponta Delgada binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Antwerpen vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Ponta Delgada met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Antwerpen vanuit Ponta Delgada tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Ponta Delgada naar Antwerpen

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
4490 kmPDL-ANR

Zoek op stops

Ponta Delgada - Antwerpen

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: