SEL - LGG

Vind goedkope vluchten vanuit Seoel naar Luik

1 volwassene
Economy
za 28/10
za 4/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.768.652 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Seoel naar Luik

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Seoel naar Luik te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luik naar Seoel, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Seoelnaar Luik verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Seoel naar Luik

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Seoel naar Luik?

  De prijs voor je vliegtickets is over het algemeen goedkoper als je op een donderdag naar Luik vliegt en duurder op een donderdag. Voor je terugreis naar Seoel kun je overwegen op een donderdag terug te vliegen en donderdagen te vermijden voor betere deals.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Seoel en Luik?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Seoel naar Luik.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Seoel naar Luik?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Seoel naar Luik?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Seoel naar Luik.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Seoel naar Luik te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Luik vanuit Seoel binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Seoel naar Luik?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Luik vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Seoel met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Seoel naar Luik?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Luik vanuit Seoel tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Seoel naar Luik

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
13946 kmSEL-LGG

Zoek op stops

Vluchten naar Luik

Aanbiedingen voor retourvluchten

Luik - Seoel

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: