Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten

SKG - CRL

Vind goedkope vliegtickets van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL) vanaf €34

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond tijdens het zoeken naar een vertrekkende vlucht vanaf 18/4. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
zo 24/3
zo 31/3

Doorzoek honderden reiswebsites in één keer voor vluchten naar Brussel Charleroi (CRL)

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Thessaloniki naar Brussel.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Thessaloniki naar Brussel.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.468.296 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Thessaloniki naar Brussel

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Thessaloniki naar Brussel die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
16:05 - 18:05SKG-CRL
3u 00mdirect
15:25 - 19:10CRL-SKG
2u 45mdirect
€93Ryanair
Deal vinden
do 30 mei. - zo 2 jun.
22:40 - 08:55SKG-CRL
11u 15m1 stop
16:40 - 15:20CRL-SKG
21u 40m1 stop
do 4 apr. - ma 8 apr.
20:45 - 22:50SKG-CRL
3u 05mdirect
20:05 - 23:50CRL-SKG
2u 45mdirect
€135Ryanair
Deal vinden
wo 20 mrt. - vr 22 mrt.
06:50 - 08:55SKG-CRL
3u 05mdirect
20:05 - 23:50CRL-SKG
2u 45mdirect
€143Ryanair
Deal vinden
di 19 mrt. - vr 22 mrt.
22:40 - 08:50SKG-CRL
11u 10m1 stop
16:40 - 15:20CRL-SKG
21u 40m1 stop
za 20 apr. - ma 22 apr.
22:40 - 08:15SKG-CRL
10u 35m1 stop
09:25 - 02:50CRL-SKG
16u 25m2 stops
di 2 apr. - zo 7 apr.
23:15 - 08:50SKG-CRL
34u 35m2 stops
08:35 - 22:05CRL-SKG
12u 30m1 stop
vr 5 apr. - di 9 apr.
22:40 - 08:55SKG-CRL
11u 15m1 stop
16:45 - 13:30CRL-SKG
19u 45m1 stop
€174Wizz Air Malta
Deal vinden
do 16 mei. - za 18 mei.
14:05 - 08:55SKG-CRL
19u 50m1 stop
08:35 - 22:05CRL-SKG
12u 30m1 stop
€209Wizz Air Malta
Deal vinden
zo 31 mrt. - di 2 apr.
16:15 - 08:30SKG-CRL
17u 15m1 stop
09:15 - 15:40CRL-SKG
5u 25m1 stop
€216Wizz Air Malta
Deal vinden
ma 18 mrt. - vr 22 mrt.

Vluchten vanuit Thessaloniki naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Thessaloniki naar Brussel om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Thessaloniki naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Thessaloniki, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Thessaloniki naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €61 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn april en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €228 en €198 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Thessaloniki naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Thessalonikinaar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Thessaloniki naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 4 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 44 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
In de afgelopen 72 uur zijn de goedkoopste tickets voor een enkele reis van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL) gevonden op KAYAK voor Ryanair voor €34. Ryanair heeft een retourvlucht vanaf €93 en Wizz Air Malta vanaf €174.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Thessaloniki en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Thessaloniki en landt in Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), met een gemiddelde vliegtijd van 3u 05m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 06:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 3 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Thessaloniki en Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)?

Directe vluchten vanuit Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL) duren over het algemeen 3u 00m. De vliegafstand tussen de twee steden is 2.910 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Thessaloniki nemen om 06:50 en landen dan in Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) om 08:55.

Wat is het laatste vertrekmoment van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Thessaloniki naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) om 20:45 en landt om 22:50.

Goed om te weten

Laagseizoen

september

Hoogseizoen

maart

Goedkoopste vlucht

€34
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 9%.
Populairste tijd om te vliegen en de prijzen zijn ook 28% lager dan gemiddeld.
Vlucht van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Thessaloniki naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Thessaloniki naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Thessaloniki en Brussel Charleroi (CRL) hebben allebei 1 hoofdluchthaven. Je vertrekt vanuit Thessaloniki vanaf Thessaloniki Makedonia en komt aan op Brussel Charleroi (CRL).

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Je kunt op bij dinsdag, woensdag, vrijdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL).

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL) te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL) binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel Charleroi (CRL) vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Thessaloniki met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Thessaloniki naar Brussel Charleroi (CRL)?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel Charleroi (CRL) van Thessaloniki vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Vlieg je liever non-stop van Thessaloniki Makedonia naar Brussel Charleroi (CRL)?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Thessaloniki Makedonia naar Brussel Charleroi (CRL) vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Thessaloniki Makedonia naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Thessaloniki Makedonia

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Boek goedkope vluchten vanuit Thessaloniki naar Brussel

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Thessaloniki naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
18/4do
directRyanair
3u 00mSKG-CRL
€34
21/4zo
directRyanair
3u 00mSKG-CRL
€35
28/4zo
directRyanair
3u 00mSKG-CRL
€36
2/4di
1 stopWizz Air Malta
22u 45mSKG-CRL
€44
23/4di
1 stopWizz Air
18u 05mSKG-CRL
€51
4/4do
directRyanair
3u 00mSKG-CRL
€55
20/4za
1 stopWizz Air Malta
11u 10mSKG-CRL
€56
5/3di
1 stopWizz Air
22u 45mSKG-CRL
€93
28/3do
2 stops
13u 50mSKG-CRL
€103
29/5wo
2 stops
20u 35mSKG-CRL
€113

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Thessaloniki naar Brussel

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Thessaloniki naar Brussel die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
27/2di
meerdere bestemmingenWizz Air
22u 45mSKG-CRL
5/3di
meerdere bestemmingenWizz Air
31u 25mCRL-SKG
€252

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Thessaloniki - Brussel Charleroi (CRL)

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel Charleroi (CRL) - Thessaloniki

Kabine-klassen:

€115