CWC - BRU

Vind goedkope vluchten van Tsjernivtsi naar Brussel

1 volwassene
Economy
vr 3/11
vr 10/11
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.105.490 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Tsjernivtsi naar Brussel

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Tsjernivtsi naar Brussel te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Brussel naar Tsjernivtsi, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Tsjernivtsinaar Brussel verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Tsjernivtsi naar Brussel

 • Wat is de goedkoopste dag van de week om te vliegen van Tsjernivtsi naar Brussel?

  Als je vliegt van Tsjernivtsi naar Brussel kun je overwegen op een woensdag te vertrekken en woensdag te vermijden als je op zoek bent naar de beste tarieven. Voor je terugreis naar Tsjernivtsi vind je de beste tarieven op een woensdag en de duurste op een woensdag.

 • Welke vliegmaatschappijen vliegen rechtstreeks tussen Tsjernivtsi en Brussel?

  Er zijn geen rechtstreekse vluchten tussen Tsjernivtsi en Brussel.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Tsjernivtsi naar Brussel?

  We hebben die gegevens helaas niet voor deze specifieke route.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Tsjernivtsi naar Brussel?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Tsjernivtsi naar Brussel.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Tsjernivtsi naar Brussel te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Tsjernivtsi naar Brussel binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Tsjernivtsi naar Brussel?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Brussel vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Tsjernivtsi met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Tsjernivtsi naar Brussel?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Brussel van Tsjernivtsi vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope vluchten vanuit Tsjernivtsi naar Brussel

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
2527 kmCWC-BRU

Zoek op stops

Tsjernivtsi - Brussel

Aanbiedingen voor retourvluchten

Brussel - Tsjernivtsi

Kabine-klassen:

Bekijk vertrekpunten:

Bekijk bestemmingen: