Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten

ANR - LPA

Vind goedkope vliegtickets vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria vanaf €109

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond tijdens het zoeken naar een vertrekkende vlucht vanaf 27/2. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
do 21/3
do 28/3

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Las Palmas de Gran Canaria

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 48.017.314 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Cheap flight deals vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
11:10 - 15:10ANR-LPA
5u 00mdirect
12:25 - 18:20LPA-ANR
4u 55mdirect
€229TUI Fly Belgium
Deal vinden
vr 1 mrt. - di 5 mrt.
11:10 - 15:10ANR-LPA
5u 00mdirect
15:40 - 21:35LPA-ANR
4u 55mdirect
€238TUI Fly Belgium
Deal vinden
vr 1 mrt. - vr 8 mrt.
11:10 - 15:10ANR-LPA
5u 00mdirect
15:40 - 21:35LPA-ANR
4u 55mdirect
€254TUI Fly Belgium
Deal vinden
vr 1 mrt. - vr 8 mrt.
11:10 - 15:10ANR-LPA
5u 00mdirect
12:25 - 18:20LPA-ANR
4u 55mdirect
€258TUI Fly Belgium
Deal vinden
vr 1 mrt. - di 12 mrt.
11:10 - 15:10ANR-LPA
5u 00mdirect
15:40 - 21:35LPA-ANR
4u 55mdirect
€352TUI Fly Belgium
Deal vinden
vr 15 mrt. - vr 22 mrt.
11:10 - 15:10ANR-LPA
5u 00mdirect
15:40 - 21:35LPA-ANR
4u 55mdirect
€364TUI Fly Belgium
Deal vinden
vr 15 mrt. - vr 22 mrt.
08:00 - 14:35ANR-LPA
7u 35m1 stop
08:35 - 21:55LPA-ANR
12u 20m1 stop
za 23 mrt. - di 2 apr.
19:25 - 09:30ANR-LPA
39u 05m2 stops
15:40 - 21:35LPA-ANR
4u 55mdirect
vr 1 mrt. - vr 8 mrt.

Vluchten vanuit Antwerpen naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Las Palmas de Gran Canaria naar Antwerpen, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €137 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn augustus en juli, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €470 en €455 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Antwerpennaar Las Palmas de Gran Canaria verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 dag voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 80 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Antwerpen en Las Palmas de Gran Canaria?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria vliegt en dat is TUI Fly Belgium. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf TUI Fly Belgium voor de route kost €124.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Antwerpen en Las Palmas de Gran Canaria?

Er is per dag een maximum van 1 non-stopvlucht die vertrekt vanuit Antwerpen en landt in Las Palmas de Gran Canaria, met een gemiddelde vliegtijd van 5u 00m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 08:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 2 vluchten.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Antwerpen en Las Palmas de Gran Canaria?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria?

Directe vluchten vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria duren over het algemeen 5u 00m. De vliegafstand tussen de twee steden is 4.943 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Antwerpen nemen om 08:00 en landen dan in Las Palmas de Gran Canaria om 12:00.

Wat is het laatste vertrekmoment vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria om 11:10 en landt om 15:10.

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€109
Vlucht van Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets boeken vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria?

  Antwerpen en Las Palmas de Gran Canaria hebben allebei 1 hoofdluchthaven. Je vertrekt vanuit Antwerpen vanaf Antwerpen Deurne en komt aan op Las Palmas de Gran Canaria.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria?

  De Embraer 190 is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria?

  Je kunt op bij dinsdag, en vrijdag een rechtstreekse vlucht nemen vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Las Palmas de Gran Canaria vanuit Antwerpen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Las Palmas de Gran Canaria vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Las Palmas de Gran Canaria vanuit Antwerpen tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Antwerpen

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €211 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Antwerpen Deurne naar Las Palmas de Gran Canaria?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Deurne naar Gran Canaria vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Antwerpen Deurne naar Las Palmas de Gran Canaria

dinsdag

TUI Fly Belgium

TUI Fly Belgium

vrijdag

TUI Fly Belgium

TUI Fly Belgium

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Las Palmas de Gran Canaria naar Antwerpen Deurne

dinsdag

TUI Fly Belgium

TUI Fly Belgium

vrijdag

TUI Fly Belgium

TUI Fly Belgium

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Boek goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Antwerpen naar Las Palmas de Gran Canaria die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
27/2di
directTUI Fly Belgium
5u 00mANR-LPA
€109
8/3vr
directTUI Fly Belgium
5u 00mANR-LPA
€177
16/5do
2 stops
24u 50mANR-LPA
€207
26/2ma
2 stops
9u 10mANR-LPA
€267
26/2ma
2 stops
9u 10mANR-LPA
€274
29/7ma
2 stops
9u 45mANR-LPA
€407
21/4zo
1 stop
9u 20mANR-LPA
€446
30/6zo
3 stops
59u 55mANR-LPA
€497
30/6zo
2 stops
42u 40mANR-LPA
€508
25/2zo
2 stops
8u 25mANR-LPA
€515

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Antwerpen - Las Palmas de Gran Canaria

Kabine-klassen:

€168