Vind goedkope vluchten vanuit Antwerpen naar Zuidelijke Stille Oceaan

1 volwassene
zo 31/12
zo 7/1
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.312.419 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Veelgestelde vragen - Vliegticket boekingen naar Zuidelijke Stille Oceaan

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Zuidelijke Stille Oceaan?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten vanuit Antwerpen naar Zuidelijke Stille Oceaan.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool me bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket vanuit Antwerpen naar Zuidelijke Stille Oceaan te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een vlucht naar Zuidelijke Stille Oceaan vanuit Antwerpen binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-optie voor vluchten vanuit Antwerpen naar Zuidelijke Stille Oceaan?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Zuidelijke Stille Oceaan vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Antwerpen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek vanuit Antwerpen naar Zuidelijke Stille Oceaan?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Zuidelijke Stille Oceaan vanuit Antwerpen tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Zuidelijke Stille Oceaan

 • Het hoogseizoen is in januari, februari en december. De goedkoopste maand om te vliegen naar vanuit Antwerpen is januari.
Bekijk minder tips

Antwerpen - Zuidelijke Stille Oceaan

Kabine-klassen:

Bekijk bestemmingen: