CUC

Vind goedkope vluchten naar Cúcuta

1 volwassene
Economy
di 31/10
di 7/11
Waarom kiezen voor KAYAK

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

De beste tijd om een vlucht te boeken naar Cúcuta

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om naar naar Cúcuta te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. De informatie is voor vluchten naar Cúcuta gebaseerd op jouw locatie. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.
Gemiddelde prijs per maand
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Cúcuta, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
Prijsontwikkeling voor reisdatum
Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten naar Cúcuta, verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Cúcuta

 • Het hoogseizoen is in januari, februari en december. De goedkoopst vliegmaand naar België is januari.
 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Cúcuta.

Veelgestelde vragen - Vliegticket boekingen naar Cúcuta

 • Hoe ver is Cúcuta van het centrum van Cúcuta?

  De afstand tussen Cúcuta en het hart van Cúcuta is 4 km.

 • Wat is de goedkoopste maand om naar Cúcuta te vliegen?

  De goedkoopste maand om naar Cúcuta te vliegen is januari. Aan de andere kant zijn de duurste maanden januari en februari.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets naar Cúcuta?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten naar Cúcuta.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool mij bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket naar Cúcuta te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket naar Cúcuta binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten naar Cúcuta?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Cúcuta vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek naar Cúcuta?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Cúcuta, tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Boek goedkope Cúcuta tickets voor vluchten

Vliegdeals voor retourtickets

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
13531 kmBRU-CUC
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
13531 kmCUC-BRU
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
13521 kmCRL-CUC
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
13521 kmCUC-CRL

Zoek op stops

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
13531 kmBRU-CUC
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
13521 kmCRL-CUC

Zoek op stops

Vluchten naar Cúcuta

Kabine-klassen:

Bekijk bestemmingen: