Vind vluchten
Deals
Inzichten
Veelgestelde vragen en tips
Vliegmaatschappijen

ETM

Vind goedkope vluchten naar Eilat

1 volwassene
do 21/3
do 28/3
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 50.039.094 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Vluchten naar Eilat - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten naar Eilat om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste dag om naar Eilat te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Eilat die iedere dag op KAYAK werd aangeklikt, gedurende de afgelopen 12 maanden.
Op basis van KAYAK-gegevens is de goedkoopste dag om naar Eilat te vliegen zaterdag aangezien de tickets dan slechts €38 kunnen kosten. De duurste dag om te vliegen is daarentegen zaterdag met gemiddelde prijzen van €38.

Wat is het goedkoopste moment van de dag om naar Eilat te vliegen?

De gemiddelde prijs van alle vluchten naar Eilat afhankelijk van de vertrektijd, waarop KAYAK-gebruikers de afgelopen 2 weken hebben geklikt.
Het goedkoopste moment van de dag om naar Eilat te vliegen is meestal 's ochtends, wanneer vluchten gemiddeld €39 kosten. Het duurste moment van de dag om naar Eilat te vliegen is meestal 's ochtends, wat de piekreistijd is en wanneer de gemiddelde kosten van een ticket €39 zijn.

De beste tijd om een vlucht te boeken naar Eilat

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om naar naar Eilat te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. De informatie is voor vluchten naar Eilat gebaseerd op jouw locatie. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen - Vliegticket boekingen naar Eilat

 • Hoe ver is Eilat van het centrum van Eilat?

  Het centrum van Eilat is 20 km van Eilat.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets naar Eilat?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten naar Eilat.

 • Hoe helpt KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool mij bij het vinden van het juiste moment om een vliegticket naar Eilat te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket naar Eilat binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten naar Eilat?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Eilat vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek naar Eilat?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties op vluchten naar Eilat, tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Eilat

 • Het hoogseizoen is in januari, februari en december. De goedkoopst vliegmaand naar België is januari.
 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Eilat.

Beste vliegmaatschappij voor vluchten naar Eilat

Hulp nodig met het kiezen van een vliegmaatschappij waarmee je naar Eilat kunt vliegen? De KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van een allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk vliegmaatschappijen op basis van de KAYAK-beoordelingen.
6,2
RyanairGemiddelde score op basis van 18281 beoordelingen
55food
66overall
72crew
61comfort
52entertainment
64boarding
Vliegmaatschappij beoordeling

Het was de ergste vlucht van mijn leven. Het boardingpersoneel in Lissabon was onbeschoft en onvriendelijk

Lees meer over Ryanair

Het was de ergste vlucht van mijn leven. Het boardingpersoneel in Lissabon was onbeschoft en onvriendelijk

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

3,5uur vertraging en complete chaos op de luchthaven ivm een dubbele boeking van alle passagiers

Niets is leuk aan Ryanair en alles kan veel beter. Anderhalf uur vertraging terwijl we al in het vliegtuig zaten. Glaasje water?! Ryanair geeft niets weg, ook geen glaasje water bij een lange vertraging. Dit was eens maar nooit meer Ryanair

Voordelen: "Leuke crew."
Nadelen: "Doordat iedereen in een soort ‘corridor’ terecht komt, na het boarden is er nauwelijks meer priority-gevoel ;-)"
Voordelen: "Snelle boarding en zeer rustig bevolkte vlucht"
Nadelen: "Bewust stoelen ver van elkaar geven als je niet bij betaalt. Na we vroegen of er mogelijkheid was om toch bij elkaar te zitten bij check in, kregen we antwoord van niet. Eenmaal id vlucht bleek 1/3e Vd vlucht leeg. Passagiers zijn dan zelf gewoon gaan schuiven met hun stoelen om toch per 2 te zitten"
Voordelen: "De prijs, maar zelfs die was nog hoog voor wat ik er voor terug kreeg."
Nadelen: "Chagerijnig personeel, heel kortaf en onduidelijk! In de vlucht had ik weinig ruimte en alles was helemaal volgepropt met tassen."
Nadelen: "Heenvlucht zat er bagage bij terugvlucht niet...vast en zeker hele kleine lettertjes niet gelezen..Dus ergens mijn fout, maar wist niet dat je voor beide reizen moest boeken als je tegelijk een retour boekt. Dus misschien beter aangeven!!! Want 60 euro weer extra bijbetalen is geen fijne terugkomst!"
Nadelen: "Die low cost is geen low cost meer als je een stoel moet betalen, priority moet betalen of je koffer vliegt in de ruimte onder vliegtuig en als je maar 10kg gratis mag meenemen voor 3 weken is dat pauver. Dus de volgende keer gewone lijn vlucht even duur meer confort."
Nadelen: "Door stakingen zaten we meer dan 5h vast aan de luchthaven. Niemand wist van iets, het was chaos. Een duidelijke communicatie had leuk geweest, niet alleen voor ons maar ook voor het personeel van Ryanair zelf"

Boek goedkope Eilat tickets voor vluchten

Vliegdeals voor retourtickets

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
5555 kmBRU-ETM
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
5555 kmETM-BRU
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
5518 kmCRL-ETM
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
5518 kmETM-CRL

Zoek op stops

Vliegdeals voor enkele reis

meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
5555 kmBRU-ETM
meerdere bestemmingenDiverse Maatschappijen
5518 kmCRL-ETM

Zoek op stops

Vluchten naar Eilat

Kabine-klassen:

Bekijk bestemmingen: