Vind goedkope vliegtickets naar Maranhão vanaf €592

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond met een zoekopdracht naar een vlucht die op 31/1 vertrekt. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om de zoekopdracht voor deze deal uit te voeren.
1 volwassene
vr 29/12
vr 5/1
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 44.173.844 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Maranhão

Meest actuele Maranhão vliegticket aanbiedingen

Beste retourprijzen die onze gebruikers in de afgelopen 72 uur vonden op KAYAK

POPULAIRSTESão Luís
2+ stops vanaf €592

Goed om te weten

Goedkoopste vlucht

€592
Vlucht van Brussel naar São Luís

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Maranhão

 • Het hoogseizoen is in januari, februari en december. De goedkoopste maand om te vliegen naar vanuit België is januari.
 • Vul je favoriete vertrekluchthaven en reisdatums in in het zoekformulier hierboven en bekijk direct de meest actuele vliegdeals voor Maranhão.

Veelgestelde vragen - Vliegticket boekingen naar Maranhão

 • Hoelang duurt de vlucht naar Maranhão?

  De vliegtijd van een directe vlucht vanuit België naar Maranhão duurt met een afstand van 12093 km gemiddeld 33u 25m. De populairste route is Brussel - São Luís met een gemiddelde vliegduur van 33u 25m.

 • Wat is de goedkoopste vlucht naar Maranhão?

  Het goedkoopste ticket naar Maranhão vanuit België , dat in de afgelopen 72 uur bij KAYAK werd gevonden kostte €1.028. De populairste route is Brussel-Nationaal naar São Luís Mal. Cunha Machado en het goedkoopste vliegticket voor een retour dat in de afgelopen 72 uur voor deze route is gevonden, was €1.028.

 • Hoe kan KAYAK's functie Prijsvoorspelling helpen om vluchten op het juiste moment te boeken?

  KAYAK's prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen of de prijs voor een bepaalde bestemming en reisdatum waarschijnlijk binnen 7 dagen zal veranderen, of niet. Zo weten reizigers of ze nu moeten wachten of boeken.

Beste vliegmaatschappijen voor vluchten naar Maranhão

Hulp nodig met het kiezen van een vliegmaatschappij waarmee je vanuit België naar Maranhão kunt vliegen? De KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van een allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk vliegmaatschappijen op basis van de KAYAK-beoordelingen.
7,8
KLMGemiddelde score op basis van 3875 beoordelingen
76comfort
74food
72entertainment
80overall
80boarding
85crew
Vliegmaatschappij beoordeling

Vertraging waardoor we laat landden, en toen lange taxi en nog bus naar de gate. Tenslotte nog 45 min wachten op paspoortcontrole waardoor pas 23:45 buiten.

Lees meer over KLM

Vertraging waardoor we laat landden, en toen lange taxi en nog bus naar de gate. Tenslotte nog 45 min wachten op paspoortcontrole waardoor pas 23:45 buiten.

vluchtvertragingen kunnen verder worden aangekondigd, zodat u niet urenlang op de luchthaven hoeft te wachten

Personnel, goede stoel en verbinding op tijd. Gate op Dubai was krap, maar ging ok

Het zitcomfort was ronduit slecht. Personeel was als doorgaans top.

Covid protocol was badly monitored. Coughing people without a mask. Thank you KLM for your ignorance.

Gedoe met teveel passagiers die weigeren een mondkapje op te doen en een kat/muis spel spelen met de bemanning. KLM kwaliteit als vanouds, maar verziekt door dit soort medepassagiers.

Nadelen: "Na lange vetraging uitstappen op het platform en wachten op de bus terwijl il op zijn minst 20 vrije slurfen he geteld"
Voordelen: "Entertainment was amazing! They even have four Harry Potter movies! We were told in advance that the flight was going to be delayed, which is really positive. Very friendly personnel."
Nadelen: "Food isn’t that great. Breakfast could be much better."
Voordelen: "Het eten was lekker en er werd genoeg drinken aangeboden. Personeel erg vriendelijk."
Nadelen: "De stoelen van de Boeing 777 in de economy kunnen echt beter. Ik kreeg al snel pijn in m’n onderrug aangevuld met een houten kont. Niet echt fijn voor een vlucht van 16 uur"
Nadelen: "The boarding area was total chaos. In order to get to the gate I had to literally fight with the 100s of people who were waiting in the same area. No priority was given to family with children or elite members. Even when we complaint at the personnel we were told that “it was busy”. Usually KLM flight from Venice depart from the first floor where gates are bigger and you get straight with the finger to the airplane. Today it hasn’t been the case .... too poor service for a KLM fight"

3,5uur vertraging en complete chaos op de luchthaven ivm een dubbele boeking van alle passagiers

Niets is leuk aan Ryanair en alles kan veel beter. Anderhalf uur vertraging terwijl we al in het vliegtuig zaten. Glaasje water?! Ryanair geeft niets weg, ook geen glaasje water bij een lange vertraging. Dit was eens maar nooit meer Ryanair

Voordelen: "Leuke crew."
Nadelen: "Doordat iedereen in een soort ‘corridor’ terecht komt, na het boarden is er nauwelijks meer priority-gevoel ;-)"
Voordelen: "Snelle boarding en zeer rustig bevolkte vlucht"
Nadelen: "Bewust stoelen ver van elkaar geven als je niet bij betaalt. Na we vroegen of er mogelijkheid was om toch bij elkaar te zitten bij check in, kregen we antwoord van niet. Eenmaal id vlucht bleek 1/3e Vd vlucht leeg. Passagiers zijn dan zelf gewoon gaan schuiven met hun stoelen om toch per 2 te zitten"
Voordelen: "De prijs, maar zelfs die was nog hoog voor wat ik er voor terug kreeg."
Nadelen: "Chagerijnig personeel, heel kortaf en onduidelijk! In de vlucht had ik weinig ruimte en alles was helemaal volgepropt met tassen."
Nadelen: "Heenvlucht zat er bagage bij terugvlucht niet...vast en zeker hele kleine lettertjes niet gelezen..Dus ergens mijn fout, maar wist niet dat je voor beide reizen moest boeken als je tegelijk een retour boekt. Dus misschien beter aangeven!!! Want 60 euro weer extra bijbetalen is geen fijne terugkomst!"
Nadelen: "Die low cost is geen low cost meer als je een stoel moet betalen, priority moet betalen of je koffer vliegt in de ruimte onder vliegtuig en als je maar 10kg gratis mag meenemen voor 3 weken is dat pauver. Dus de volgende keer gewone lijn vlucht even duur meer confort."
Nadelen: "Door stakingen zaten we meer dan 5h vast aan de luchthaven. Niemand wist van iets, het was chaos. Een duidelijke communicatie had leuk geweest, niet alleen voor ons maar ook voor het personeel van Ryanair zelf"
Voordelen: "Eigenlijk niets speciaals was leuk."
Nadelen: "Dat we een uur vertraging hadden voor we vertrokken, en er voor, tijdens en na de vlucht niets over gezegd is. Pas na landen bleek door op te zoeken op internet dat het aan de Franse Verkeersleiders lag. WAAROM VERTELLEN ZE DAT NIET!"
Nadelen: "Veel onduidelijk bij het afgeven van de bagage! Bleek dan dat ik maar alleen voor de heen vlucht de bagage betaald had en moest opnieuw naar de balie en nogmaals 50 euro betalen voor de koffer. Dus in totaal 100 euro voor het transport van 1 koffer van 17 kg en dat vind ik overdreven! Bovendien vond het personeel onvriendelijk hij de incheck!"

Boek goedkope Maranhão tickets voor vluchten

Actuele deals voor enkele vluchten

31/1wo
2 stops
57u 30mBRU-SLZ
€649
1/2do
2 stops
38u 00mBRU-SLZ
€729
30/1di
2 stops
19u 55mBRU-SLZ
€863
31/1wo
3 stops
47u 25mBRU-SLZ
€1.106

Zoek op stops

Zoek op prijs

Recente binnenlandse vliegdeals

7/5di
directGOL
2u 25mBSB-SLZ
21/5di
directGOL
2u 35mSLZ-BSB
€137
20/2di
directGOL
2u 25mBSB-SLZ
21/3do
directGOL
2u 35mSLZ-BSB
€138
30/4di
meerdere bestemmingenGOL
9u 20mCNF-SLZ
6/5ma
meerdere bestemmingenGOL
7u 55mSLZ-CNF
€199
9/4di
directGOL
2u 25mBSB-SLZ
16/4di
directGOL
2u 35mSLZ-BSB
€208
7/4zo
directGOL
2u 25mBSB-SLZ
28/4zo
directGOL
2u 35mSLZ-BSB
€209
2/5do
directGOL
3u 30mGRU-SLZ
9/5do
directGOL
3u 45mSLZ-GRU
€241
29/1ma
directGOL
2u 25mBSB-SLZ
10/2za
directGOL
2u 35mSLZ-BSB
€255
6/4za
meerdere bestemmingenGOL
4u 55mGRU-SLZ
27/4za
directGOL
3u 45mSLZ-GRU
€260
20/2di
meerdere bestemmingenGOL
5u 05mGIG-SLZ
28/2wo
meerdere bestemmingenGOL
12u 50mSLZ-GIG
€263
1/3vr
meerdere bestemmingenGOL
5u 05mGIG-SLZ
8/3vr
meerdere bestemmingenGOL
5u 45mSLZ-GIG
€264

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Vluchten naar Maranhão

Aanbiedingen voor retourvluchten

Maranhão - België

Kabine-klassen: