Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - RAK

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech vanaf €26

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Marrakech met vertrek op 16/3. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
do 4/4
do 11/4

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Marrakech

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Marrakech.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Marrakech.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 49.814.848 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Marrakech

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Marrakech die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
19:55 - 22:25CRL-RAK
3u 30mdirect
04:45 - 09:20RAK-CRL
3u 35mdirect
€51Ryanair
Deal vinden
za 16 mrt. - wo 20 mrt.
10:05 - 12:35CRL-RAK
3u 30mdirect
06:00 - 10:35RAK-CRL
3u 35mdirect
€53Ryanair
Deal vinden
di 19 mrt. - do 21 mrt.
19:55 - 22:25CRL-RAK
3u 30mdirect
05:05 - 09:40RAK-CRL
3u 35mdirect
€56Ryanair
Deal vinden
za 16 mrt. - di 19 mrt.
19:55 - 22:25CRL-RAK
3u 30mdirect
05:10 - 09:45RAK-CRL
3u 35mdirect
€64Ryanair
Deal vinden
za 16 mrt. - za 23 mrt.
19:40 - 22:10CRL-RAK
3u 30mdirect
04:55 - 09:20RAK-CRL
3u 25mdirect
€72Ryanair
Deal vinden
ma 18 mrt. - vr 22 mrt.
19:40 - 22:10CRL-RAK
3u 30mdirect
04:55 - 09:20RAK-CRL
3u 25mdirect
€74Ryanair
Deal vinden
ma 25 mrt. - vr 29 mrt.
19:55 - 22:25CRL-RAK
3u 30mdirect
06:40 - 11:15RAK-CRL
3u 35mdirect
€75Ryanair
Deal vinden
za 16 mrt. - ma 18 mrt.
10:05 - 12:35CRL-RAK
3u 30mdirect
05:10 - 09:45RAK-CRL
3u 35mdirect
€87Ryanair
Deal vinden
di 19 mrt. - za 23 mrt.
09:30 - 10:05CRL-RAK
25u 35m2 stops
09:20 - 09:05RAK-CRL
22u 45m2 stops
wo 20 mrt. - vr 22 mrt.
14:40 - 18:05CRL-RAK
28u 25m3 stops
09:20 - 09:05RAK-CRL
22u 45m2 stops
wo 20 mrt. - vr 22 mrt.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Marrakech om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Marrakech naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €104 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en augustus, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €356 en €347 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Marrakech verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 1 week voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 38 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Marrakech?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €48.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Marrakech?

Ieder dag zijn er tusssen 1 en 2 rechtstreekse vluchten die vertrekken vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landen in Marrakech, met een gemiddelde vluchtduur van 2u 30m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 09:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 10 vluchten. De meest gebruikelijke dag van vertrek is zondag, wanneer 20% van alle wekelijkse vluchten vertrekt. De minste vluchten vertrekken op dinsdag.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Marrakech?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech?

Directe vluchten overbruggen de afstand van 3.757 km tussen Brussel Charleroi (CRL) en Marrakech in ongeveer 3u 25m.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 09:45 en landen dan in Marrakech om 12:15.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech om 20:10 en landt om 21:45.

Goed om te weten

Laagseizoen

augustus

Hoogseizoen

juli

Goedkoopste vlucht

€26
Beste tijd om de massa te ontvluchten maar er is wel een gemiddelde toename in de prijs van 50%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 63%.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Marrakech

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Marrakech te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech

 • Welke luchthavens kan ik gebruiken wanneer ik vlieg van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech?

  Brussel Charleroi (CRL) en Marrakech hebben allebei 1 hoofdluchthaven. Je vertrekt vanuit Brussel Charleroi (CRL) vanaf Brussel Charleroi (CRL) en komt aan op Marrakech Menara.

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech?

  De Boeing 737 MAX 8 is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech?

  Er zijn geen dagelijkse rechtstreekse vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Marrakech vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Marrakech van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Brussel Charleroi (CRL)

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €41 of minder voor een enkele reis en voor €120 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech Menara?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Menara vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Marrakech Menara

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Marrakech Menara naar Brussel Charleroi (CRL)

maandag

Ryanair

Ryanair

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Marrakech

Hulp nodig met het kiezen van een vliegmaatschappij waarmee je vanuit Brussel naar Marrakech kunt vliegen? De KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van een allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk vliegmaatschappijen op basis van de KAYAK-beoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 6509 beoordelingen
69overall
61food
67boarding
64comfort
57entertainment
75crew
Vliegmaatschappij beoordeling

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Lees meer over Ryanair

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Marrakech

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Marrakech die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
16/3za
directRyanair
3u 30mCRL-RAK
€26
8/4ma
directRyanair
3u 35mCRL-RAK
€41
11/3ma
directRyanair
3u 30mCRL-RAK
€46
17/3zo
directRyanair
3u 30mCRL-RAK
€51
14/5di
2 stopsWizz Air Malta
18u 30mCRL-RAK
€53
18/5za
2 stopsWizz Air Malta
24u 10mCRL-RAK
€70
26/8ma
1 stop
14u 05mCRL-RAK
€87
14/4zo
2 stops
34u 45mCRL-RAK
€93
20/3wo
2 stopsWizz Air
33u 35mCRL-RAK
€97
5/4vr
2 stopsWizz Air
42u 40mCRL-RAK
€127

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Marrakech

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Marrakech die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
9/3za
directRyanair
3u 30mCRL-RAK
16/3za
directRyanair
3u 35mRAK-CRL
€118
8/3vr
directRyanair
3u 25mCRL-RAK
13/3wo
directRyanair
3u 35mRAK-CRL
€344
8/3vr
meerdere bestemmingen
23u 05mCRL-RAK
11/3ma
meerdere bestemmingen
14u 45mRAK-CRL
€372
5/3di
directRyanair
3u 30mCRL-RAK
12/3di
directRyanair
3u 35mRAK-CRL
€431
8/3vr
directRyanair
3u 25mCRL-RAK
9/3za
directRyanair
3u 35mRAK-CRL
€436
7/3do
directRyanair
3u 30mCRL-RAK
11/3ma
directRyanair
3u 35mRAK-CRL
€437
8/3vr
directRyanair
3u 25mCRL-RAK
11/3ma
directRyanair
3u 35mRAK-CRL
€449
5/3di
directRyanair
3u 30mCRL-RAK
11/3ma
directRyanair
3u 35mRAK-CRL
€458
7/3do
directRyanair
3u 30mCRL-RAK
9/3za
directRyanair
3u 35mRAK-CRL
€495
9/3za
meerdere bestemmingen
25u 20mCRL-RAK
13/3wo
meerdere bestemmingen
16u 20mRAK-CRL
€635

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Marrakech

Aanbiedingen voor retourvluchten

Marrakech - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€72