Vind vluchten
Deals
Inzichten
Beste boekmoment
Veelgestelde vragen en tips
Directe vluchten
Vliegmaatschappijen

CRL - PMI

Vind goedkope vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca vanaf €20

Dit is de laagste prijs voor een enkele vlucht die een KAYAK-gebruiker in de afgelopen 72 uur vond voor een vlucht vanuit Brussel naar Palma de Mallorca met vertrek op 14/6. Tarieven kunnen veranderen en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle vluchten of reisdatums. Klik op de prijs om het zoeken naar deze deal te herhalen.
1 volwassene
0 tassen
do 13/6
do 20/6

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor vliegticket aanbiedingen naar Palma de Mallorca

 
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Palma de Mallorca.
Dit zijn de vliegmaatschappijen die KAYAK-gebruikers het vaakst hebben gekozen binnen onze zoekresultaten voor vluchten vanuit Brussel naar Palma de Mallorca.
In de afgelopen 7 dagen hebben reizigers 41.771.603 keer gezocht op KAYAK en dit is waarom:

Bespaar 24% of meerVergelijk meerdere reiswebsites met één zoekopdracht

Volg prijzenNog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in voor wanneer de prijzen omlaag gaan.

Gratis te gebruikenEr zijn geen verborgen kosten of toeslagen.

Filter je dealsKies zelf je reisklasse, krijg gratis wifi en meer

Goedkope vliegdeals vanuit Brussel naar Palma de Mallorca (CRL-PMI)

Hier zijn een paar van de beste deals van de populairste vliegmaatschappijen die onlangs op KAYAK zijn gevonden voor retourvluchten vanuit Brussel naar Palma de Mallorca die de komende maanden vertrekken. Hoewel deze vluchten de afgelopen 72 uur op KAYAK beschikbaar waren, kunnen prijzen en beschikbaarheid veranderen en deals verlopen.
Ontdek de beste prijzen en deals door je reisdatums te kiezen.
Kies je datums
17:40 - 19:50CRL-PMI
2u 10mdirect
06:15 - 08:35PMI-CRL
2u 20mdirect
€38Ryanair
Deal vinden
za 1 jun. - za 15 jun.
17:40 - 19:50CRL-PMI
2u 10mdirect
06:15 - 08:35PMI-CRL
2u 20mdirect
€41Ryanair
Deal vinden
za 1 jun. - za 15 jun.
17:00 - 19:10CRL-PMI
2u 10mdirect
11:10 - 13:30PMI-CRL
2u 20mdirect
€42Ryanair
Deal vinden
vr 31 mei. - vr 14 jun.
17:40 - 19:50CRL-PMI
2u 10mdirect
06:15 - 08:35PMI-CRL
2u 20mdirect
€44Ryanair
Deal vinden
za 1 jun. - za 8 jun.
17:40 - 19:50CRL-PMI
2u 10mdirect
06:50 - 09:10PMI-CRL
2u 20mdirect
€50Ryanair
Deal vinden
za 1 jun. - zo 9 jun.
17:00 - 19:10CRL-PMI
2u 10mdirect
06:50 - 09:10PMI-CRL
2u 20mdirect
€51Ryanair
Deal vinden
vr 21 jun. - zo 30 jun.
09:40 - 00:25CRL-PMI
14u 45m2 stops
22:05 - 09:35PMI-CRL
11u 30m1 stop
wo 12 jun. - wo 19 jun.
09:00 - 18:35CRL-PMI
9u 35m1 stop
19:15 - 08:35PMI-CRL
13u 20m1 stop
€259Wizz Air
Deal vinden
za 1 jun. - za 15 jun.
15:25 - 18:30CRL-PMI
27u 05m1 stop
19:15 - 08:35PMI-CRL
13u 20m1 stop
€323Wizz Air
Deal vinden
vr 28 jun. - di 2 jul.
09:00 - 18:30CRL-PMI
9u 30m1 stop
19:15 - 08:35PMI-CRL
13u 20m1 stop
€346Wizz Air
Deal vinden
za 27 jul. - di 6 aug.

Vluchten vanuit Brussel naar - Reisinzichten en trends

Krijg datagedreven inzichten en trends rondom vluchten vanuit Brussel naar Palma de Mallorca om de goedkoopste vluchten, de beste vliegtijden en meer te vinden.

Wat is de goedkoopste maand om vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca te vliegen?

Om de maandelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke maand van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Palma de Mallorca naar Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL), verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens de mediaan van alle waarden voor elke maand.
De goedkoopste maand om van vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca te vliegen is januari, wanneer de tickets gemiddeld €98 kosten. De duurste maanden daarentegen, zijn juli en mei, wanneer een ticket gemiddeld respectievelijk €213 en €206 kost.

Hoelang van tevoren zou ik een vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca moeten boeken?

Om de dagelijkse gemiddelde prijzen te berekenen, neemt KAYAK alle prijzen voor elke dag vóór vertrek van het afgelopen jaar voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL)naar Palma de Mallorca verwijdert de bovenste 0,1% om rekening te houden met uitschieters en neemt vervolgens het gemiddelde van alle waarden voor elke maand.
Om voor de vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca, een prijs te krijgen die onder het gemiddelde ligt, kun je het beste ongeveer 3 dagen voor vertrek boeken. Voor de goedkoopste prijs, kun je volgens onze data het beste 42 dagen voor vertrek boeken.

Welke vliegmaatschappijen bieden de voordeligste vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca?

De goedkoopste prijs voor de route voor elke vliegmaatschappij aangeklikt door KAYAK-gebruikers in de afgelopen 72 uur.
In de afgelopen 3 dagen zijn de goedkoopste tickets voor een enkele reis van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca gevonden met Ryanair (€20) en Wizz Air (€71) en de goedkoopste retourtickets zijn gevonden met Ryanair (€38) en Wizz Air (€259).

Welke vliegmaatschappijen non-stop tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Palma de Mallorca?

Vliegmaatschappij- en prijsgegevens zijn verzameld uit de zoekresultaten van KAYAK van de afgelopen 2 weken voor vluchten vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca.
Er is slechts één vliegmaatschappij die rechtstreeks vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca vliegt en dat is Ryanair. De beste deal die werd gevonden voor een enkele reis vanaf Ryanair voor de route kost €69.

Hoeveel vluchten zijn er dagelijks tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Palma de Mallorca?

Ieder dag zijn er tusssen 1 en 2 rechtstreekse vluchten die vertrekken vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en landen in Palma de Mallorca, met een gemiddelde vluchtduur van 2u 10m. De meest gebruikelijke vertrektijd is 09:00 en de meeste vluchten vertrekken 's ochtends. Iedere week zijn er 9 vluchten. De meest gebruikelijke dag van vertrek is vrijdag, wanneer 22% van alle wekelijkse vluchten vertrekt. De minste vluchten vertrekken op woensdag.

Welke reisklasse-opties zijn er voor vluchten tussen Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) en Palma de Mallorca?

De gemiddelde prijs van vluchten voor elke reisklasse voor de route, die gebruikers de afgelopen 2 weken op KAYAK zochten.
Er is slechts één cabine-klasse optie beschikbaar voor de route, en dat is Economy. Zoek op KAYAK om de nieuwste prijzen en beschikbaarheid te vinden voor alle reisklassetarieven, die per vliegmaatschappij verschillen.

Hoe lang duurt een vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca?

Een directe vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca duurt doorgaans 2u 10m. De reis overbrugt een afstand van 1.963 km.

Wat is het vroegste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca?

Vroege vogels kunnen de eerste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) nemen om 09:30 en landen dan in Palma de Mallorca om 11:40.

Wat is het laatste vertrekmoment van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca?

Als je liever 's nachts vliegt, dan vertrekt de laatste vlucht vanuit Luchthaven van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca om 19:25 en landt om 21:35.

Goed om te weten

Laagseizoen

januari

Hoogseizoen

augustus

Goedkoopste vlucht

€20
Beste tijd om de massa te ontvluchten met een gemiddelde daling in prijs van 44%.
Populairste tijd om te vliegen met een gemiddelde toename in prijs van 40%.
Vlucht van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca

Wanneer vliegtickets boeken vanuit Brussel naar Palma de Mallorca

Zijn je data flexibel? Vind de beste tijden om vanuit Brussel naar Palma de Mallorca te reizen, gebaseerd op onze vluchtgegevens van vorig jaar. Ontdek de goedkoopste maand en zelfs dag om te vliegen.
Geschatte prijs voor een retour
KAYAK kijkt naar alle historische vluchtgegevens voor elke datum om een ​​voorspelde prijs te geven voor enkele reizen of retourvluchten met een duur tot 40 dagen. Hoewel we voor elke datum proberen de werkelijke minimumprijzen te geven, zijn sommige prijzen voorspellingen en kunnen de werkelijke prijzen verschillen.

Veelgestelde vragen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca

 • Welk vliegtuigmodel vliegt het vaakst van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca?

  De Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets) is het vliegtuigmodel dat het vaakst vliegt op de vluchtroute van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca.

 • Op welke dagen kan ik rechtstreeks vliegen van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca?

  Je kunt op bij dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, en zondag een rechtstreekse vlucht nemen van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca.

 • Hoe vindt KAYAK zulke lage prijzen voor vliegtickets van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca?

  KAYAK is een reiszoekmachine. Dat betekent dat we het hele web doorzoeken om de beste prijzen te vinden voor onze gebruikers. Doordat we meer twee biljoen vluchtzoekacties verwerken per jaar, kunnen we een grote verscheidenheid aan prijzen en opties tonen voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca.

 • Hoe kan de vliegticket prijsvoorspellingstool van KAYAK me helpen bij het kiezen van het juiste moment om mijn vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca te boeken?

  KAYAK's vliegticket prijsvoorspellingstool maakt gebruik van data uit het verleden om te voorspellen hoe waarschijnlijk het is dat de prijs voor een vliegticket van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca binnen 7 dagen zal veranderen. Zo weten reizigers of ze moeten wachten of nu moeten boeken.

 • Wat is de KAYAK Mix-functie voor vluchten van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca?

  Met KAYAK Mix kun je enkele reizen combineren om zo geld te besparen ten opzichte van een gewoon retourticket. Je kunt dan naar Palma de Mallorca vliegen met één bepaalde vliegmaatschappij en terugvliegen naar Brussel Charleroi (CRL) met een andere.

 • Wat is de "flexibele datums"-functie van KAYAK en wat heb ik hieraan als ik een vlucht zoek van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca?

  Reisdatums liggen niet altijd 100% vast. Als je wat meer bewegingsruimte heb in je reisdatums, dan laten flexibele datums je alle opties tot wel 3 dagen voor/na de vertrekdatum van jouw voorkeur zien, als je naar Palma de Mallorca van Brussel Charleroi (CRL) vliegt. Je kunt dan altijd de vluchten uitkiezen die het beste bij jou passen.

Bekijk meer vragen

De beste tips voor het vinden van een goedkope vlucht vanuit Brussel Charleroi (CRL)

 • Op zoek naar een goedkope vlucht? 25% van onze gebruikers heeft vluchten voor deze route gevonden voor €96 of minder voor een retour.

Vlieg je liever non-stop van Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca?

Ontdek welke vliegmaatschappijen rechtstreeks vanuit Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca vliegen en op welke dagen en boek rechtstreekse vluchten.

Rechtstreekse heenvluchten

Brussel Charleroi (CRL) naar Palma de Mallorca

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten

Rechtstreekse retourvluchten

Palma de Mallorca naar Brussel Charleroi (CRL)

dinsdag

Ryanair

Ryanair

woensdag

Ryanair

Ryanair

donderdag

Ryanair

Ryanair

vrijdag

Ryanair

Ryanair

zaterdag

Ryanair

Ryanair

zondag

Ryanair

Ryanair

Meer rechtstreekse vluchten
Meer rechtstreekse vluchten

Beste vliegmaatschappij voor vluchten vanuit Brussel naar Palma de Mallorca

 
Bekijk geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen voor vliegmaatschappijen die vanuit Brussel naar Palma de Mallorca viegen. De scores van vliegmaatschappijen zijn samengesteld uit alle beoordelingen die door passagiers op KAYAK zijn achtergelaten nadat ze met een vliegmaatschappij hebben gevlogen. KAYAK toont geen beoordelingen die ouder zijn dan 5 jaar. Lees hoe KAYAK beoordelingen verzamelt.
Hulp nodig bij het kiezen van een vliegmaatschappij om vanuit Brussel naar Palma de Mallorca te vliegen? KAYAK-beoordelingen geven iedere vliegmaatschappij een algehele score op basis van allerlei factoren, zoals comfort, boarding, in-flight entertainment en meer, om je beslissing makkelijker te maken. Bekijk hoe vliegmaatschappijen scoren op basis van geverifieerde KAYAK-klantbeoordelingen.
6,8
RyanairGemiddelde score op basis van 5959 beoordelingen
6,4Comfort
7,5Personeel
6,1Maaltijden
6,7Boardingsproces
5,7Entertainment
Vliegmaatschappij beoordeling

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

8,0 UitstekendRobert, apr. 2024CRL - ARN
Lees meer over Ryanair-beoordelingen

Boarding was heel chaotisch. Geen duidelijke scheiding van de rijen tussen priorety en niet priorety. Bovenbakken zaten snel vol ondanks dat je extra moest betalen.

Weer vertraging. Niet altijd jullie schuld. Maar lang staan wachten met kleine kinderen is niet zo’n genot

Boek goedkope vluchten vanuit Brussel naar Palma de Mallorca

Actuele deals voor enkele vluchten

 
Alleen een enkele reis nodig? Hier zijn een paar van de beste deals voor een enkele reis Brussel naar Palma de Mallorca die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden.
14/6vr
directRyanair
2u 10mCRL-PMI
€20
23/5do
directRyanair
2u 10mCRL-PMI
€28
23/6zo
directRyanair
2u 10mCRL-PMI
€30
16/6zo
1 stopWizz Air
8u 35mCRL-PMI
€71
27/6do
1 stopWizz Air
8u 55mCRL-PMI
€76
24/6ma
1 stop
12u 15mCRL-PMI
€81
30/8vr
1 stop
7u 15mCRL-PMI
€83
25/6di
1 stopWizz Air Malta
9u 50mCRL-PMI
€158
30/8vr
2 stopsVolotea
29u 40mCRL-PMI
€241
15/7ma
2 stopsVolotea
13u 55mCRL-PMI
€250

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Lastminute vluchten vanuit Brussel naar Palma de Mallorca

Lastminute deals voor vluchten, trein en bus

 
Deze lastminute vliegdeals zijn de goedkoopste vluchten vanuit Brussel naar Palma de Mallorca die de afgelopen 72 uur op KAYAK werden gevonden en de komende 10 dagen vertrekken.
18/5za
directRyanair
2u 10mCRL-PMI
25/5za
directRyanair
2u 20mPMI-CRL
€134
18/5za
directRyanair
2u 10mCRL-PMI
1/6za
directRyanair
2u 20mPMI-CRL
€147
17/5vr
directRyanair
2u 10mCRL-PMI
31/5vr
directRyanair
2u 20mPMI-CRL
€191
14/5di
directRyanair
2u 10mCRL-PMI
16/5do
directRyanair
2u 20mPMI-CRL
€255
18/5za
directRyanair
2u 10mCRL-PMI
21/5di
directRyanair
2u 20mPMI-CRL
€263

Zoek op stops

Zoek op vliegmaatschappij

Zoek op prijs

Brussel Charleroi (CRL) - Palma de Mallorca

Aanbiedingen voor retourvluchten

Palma de Mallorca - Brussel Charleroi (CRL)

Kabine-klassen:

€67